Bekende oud Feyenoord-speler (29) ernstig ziek

Sport
door Roland
vrijdag, 08 maart 2024 om 23:22
boetius
Jean-Paul Boëtius laat via Instagram weten dat hij opnieuw lijdt aan kanker. De rechtsbuiten meldt dat er uitzaaiingen zijn geconstateerd en dat hij chemotherapie zal krijgen. In 2022 werd er al een tumor bij hem gevonden in zijn teelbal.

Jean-Paul Boëtius ziek

De tumor werd bijtijds ontdekt en daardoor kon de voormalige speler van onder andere Feyenoord succesvol worden geopereerd. Gisteravond liet Boëtius via Instagram weten dat er nu toch uitzaaiingen gevonden zijn in zijn lymfeklieren.
Boëtius schrijft: ''Na een lastige periode en hard werken voor een mooie stap voorwaarts, heb ik iets mede te delen. Ondanks dat ik kanker al eens overwonnen heb, is het uitgezaaid naar mijn retroperitoneale lymfeklieren (achterin de buik). Dat betekent dat ik een chemotherapie zal ondergaan, gevolgd door een revalidatie'', aldus de voetballer.

`Baken van hoop

Hij is dankbaar voor alle liefde en support die hij heeft gekregen. ''Jullie steun is een baken van hoop. Ik kijk uit naar het moment dat ik weer in een vol stadion kan spelen. Ik zie jullie daar!''
Boëtius zit momenteel zonder club, nadat hij vorig jaar degradeerde met Herta BSC. De voetballer, die in totaal tot 109 Eredivisiewedstrijden kwam, is echter nog niet met pensioen. In de Duitse Bundesliga maakte hij in 143 duels zijn opwachting.
Volgens de meest recente informatie van de statistiekenwebsite Transfermarkt, is Boëtius op dit moment een miljoen euro waard.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19