Feyenoordtrainer doet het ondenkbare na wedstrijd: ''Dit pikken wij niet''

Sport
door Roland
zaterdag, 28 september 2024 om 20:59
brian priske 2
Feyenoord heeft wederom een wanprestatie geleverd. Het elftal van Brian Priske wist op bezoek bij NEC, de nummer 13 (!) van de Eredivisie, niet te winnen. Fans van de Rotterdammers laten op social media van zich horen.

Grote zorgen

Bij Feyenoord is dit seizoen alles anders. Succescoach Arne Slot is vervangen voor Brian Priske en er zijn een aantal bepalende spelers vertrokken.
De Rotterdammers deden tijdens de transferperiode een hoop aankopen, terwijl er ook wat spelers gehuurd werden. Uiterst pijnlijk is dat geen enkele aankoop voldoet. De resultaten zijn bedroevend slecht en er zit ook totaal geen lijn in het spel.
Feyenoord heeft zes wedstrijden gespeeld in de Eredvisie. Daarvan werd er alleen tegen PEC Zwolle en NAC Breda gewonnen. Tegen Willem II, Sparta Rotterdam, FC Groningen en NEC werd gelijkgespeeld.
De achterstand op koploper PSV bedraagt inmiddels al 11 (!!) punten en daarmee is het kampioenschap al wel verspeeld. Zorgelijker is echter dat de zwaardere tegenstanders allemaal nog moeten komen.

#Priskeout

Te beginnen met de uitwedstrijd tegen Girona. Als het aan veel Feyenoord-supporters ligt zal Brian Priske dat duel niet meer meemaken als trainer.
De trainer presteert barslecht, maar heeft het in de ogen van veel fans nu echt goed verbruid. Na de wedstrijd tegen NEC besloot hij uitgebreid te gaan knuffelen met zijn Deense landgenoot Lasse Schone, die jarenlang bij Ajax speelde.
De coach lacht hierbij uitgebreid en daar wordt woedend op gereageerd. Onderstaand wat reacties van fans:
Op X (Twitter) is de hashtag #priskeout nu alweer trending. Dat is dit seizoen al een paar keer gebeurd en dat zijn natuurlijk allesbehalve goede voortekenen.
De bal ligt bij Dennis te Kloese, die naast Algemeen Directeur ook Technisch Directeur speelt en daarmee ook verantwoordelijk is voor de aankopen.
De vraag is of Priske het nog op de rit krijgt. Wat denk jij?

Poll

NET BINNEN

overval

Bejaarde (92) vrouw thuis overvallen: ''Vijf mannen in de slaapkamer''

sep 28, 21:44

Een schokkend bericht. In Heusden (Brabant) is een 92-jarige vrouw in haar eigen woning overvallen door vijf onbekende mannen. De politie is met spoed op zoek naar getuigen die hopelijk kunnen bijdrag...

chong

Nederlandse voetballer zakt in elkaar op het veld

sep 28, 20:13

Een verschrikkelijk moment bij de wedstrijd Plymouth Argyle tegen Luton Town, op het tweede niveau van Engeland. Na een botsing zakte de Nederlander Tatith Chong op het veld in elkaar. Vlak voor rust...

gers pardoel

Gers Pardoel mag zijn twee kinderen niet meer zien

sep 28, 13:31

Gers Pardoel moet op korte termijn voor de rechtbank verschijnen. De zanger/rapper heeft zijn kinderen nu al een jaar niet gezien, en de rechter gaat beslissen of dat zo blijft, of dat hij zijn zoon e...

maxime meiland

Leroy en Maxime nemen besluit dat iedereen al zag aankomen

sep 28, 11:51

Maxime Meiland en haar man Leroy Molkenboer hebben een besluit genomen dat iedereen al van ver zag aankomen. De twee slagen er maar niet in hun woning van de hand te doen en daarom is de vraagprijs nu...