Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

Sport
door Roland
vrijdag, 21 juni 2024 om 11:46
memphis
Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen scoort Depay er flink op los.

Memphis Depay vriendin

Depay is zonder twijfel de meest besproken voetballer van Oranje. Hij vliegt over het veld met een zweetband, en heeft ook een rapnummer uitgebracht met Akwasi.
Over het liefdesleven van Depay is weinig bekend. Vorig jaar deelde hij intieme beelden met de Spaanse Coral Gutiérrez, maar die zijn inmiddels al weer een tijdje verwijderd. Dat suggereert dat de twee niet meer bij elkaar zijn.
Daarna had hij nog een relatie met Lori Harvey, de dochter van komiek Steve Harvey. Dat liep ook mis, waarna Memphis stapelverliefd werd op iemand anders.
Het zou gaan om het Zweedse topmodel Yasminé Aisha Khalifa Holmgren. En daar zou de rappende voetballer nu een relatie mee hebben.

Victoria's Secret model

Sterker nog, toen de ophef over de befaamde zweetband begon vertelde Memphis zelf dat hij een relatie heeft. Zijn vriendin vindt de band namelijk 'heel mooi'.
Maar wie is deze beeldschone dame eigenlijk? Yasminé is 26 jaar en werkt voornamelijk in Stockholm en ook in Londen. Ze is niet onbekend met het daten van celebrities, want eerder had ze een relatie met de Britse rapper Stormzy.
Yasminé is dus model, en wandelt onder meer voor Victoria's Secret over de catwalk. Onderstaand vind je een paar foto's van deze prachtige dame:

NET BINNEN

frans bauer

Frans zwijgt niet meer en is eerlijk over 'affaire met Sieneke'

okt 24, 14:18

De Nederlandse showbizzwereld is in de ban van een hardnekkig gerucht over Frans Bauer, die de lakens zou hebben gedeeld met Sieneke. Frans was eigenlijk niet voornemens te reageren, maar laat nu toch...

joost klein

Uitgelekt: Deze vijf kandidaten maken kans om naar Eurovisie te gaan

okt 24, 13:49

Gisteren werd bekend dat Joost Klein niet meer mee wil doen aan Eurovisie. Hij heeft vriendenlijk bedankt voor 'revanche' en dus moet Avrotros op zoek naar een geschikte kandidaat. Er zijn vijf serieu...

jutta

Jutta Leerdam gaat voor ultrapikante overstap

okt 24, 12:37

Jutta Leerdam staat tegenwoordig meer bekend als 'het vriendinnetje van' dan als schaatskoningin. Dat is natuurlijk hartstikke jammer, want haar prestaties op het ijs waren voorheen van wereldklasse....

frans bauer

Eindelijk duidelijkheid: Dit is er gebeurd tussen Frans Bauer en Sieneke

okt 24, 11:36

Vorige week woensdag kwam er een aflevering online van het Youtube-programma Roddelpraat, waarin er werd verteld dat Frans Bauer is vreemdgegaan met zangeres Sieneke. Frans wil zelf niet reageren, maa...