Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

Sport
door Roland
vrijdag, 21 juni 2024 om 11:46
memphis
Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen scoort Depay er flink op los.

Memphis Depay vriendin

Depay is zonder twijfel de meest besproken voetballer van Oranje. Hij vliegt over het veld met een zweetband, en heeft ook een rapnummer uitgebracht met Akwasi.
Over het liefdesleven van Depay is weinig bekend. Vorig jaar deelde hij intieme beelden met de Spaanse Coral Gutiérrez, maar die zijn inmiddels al weer een tijdje verwijderd. Dat suggereert dat de twee niet meer bij elkaar zijn.
Daarna had hij nog een relatie met Lori Harvey, de dochter van komiek Steve Harvey. Dat liep ook mis, waarna Memphis stapelverliefd werd op iemand anders.
Het zou gaan om het Zweedse topmodel Yasminé Aisha Khalifa Holmgren. En daar zou de rappende voetballer nu een relatie mee hebben.

Victoria's Secret model

Sterker nog, toen de ophef over de befaamde zweetband begon vertelde Memphis zelf dat hij een relatie heeft. Zijn vriendin vindt de band namelijk 'heel mooi'.
Maar wie is deze beeldschone dame eigenlijk? Yasminé is 26 jaar en werkt voornamelijk in Stockholm en ook in Londen. Ze is niet onbekend met het daten van celebrities, want eerder had ze een relatie met de Britse rapper Stormzy.
Yasminé is dus model, en wandelt onder meer voor Victoria's Secret over de catwalk. Onderstaand vind je een paar foto's van deze prachtige dame:

NET BINNEN

jelmont

B&B-eigenaar loog over verleden, zender begint groot onderzoek

jul 24, 22:20

B&B Vol Liefde is de nummer één trending op X. Het programma is razend populair in Nederland. Bij onze zuiderburen scoort B&B Zoekt Lief op hetzelfde moment ook goed. Daar is één deelnemer, die flink...

albert

B&B-Albert reageert op de kritiek die hij krijgt en is duidelijk over wat hij zoekt

jul 24, 20:03

B&B Vol Liefde-Albert werd gisteren compleet afgemaakt op social media door wat ongemakkelijke momenten met Marijke. Hoe denkt de kasteelheer zelf eigenlijk over de aandacht die hij krijgt? En wat zoe...

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...