Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

Sport
door Roland
zaterdag, 22 juni 2024 om 20:49
memphis depay
Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Memphis is klaar met de kritiek en laat van zich horen.

Dissonant Memphis

Tegen Polen en Frankrijk stond Memphis op het wedstrijdformulier, maar daar was ook alles mee gezegd. Veel kansen kreeg hij niet en hij leed vaak balverlies.
Dat kan natuurlijk gebeuren, het zijn immers ook maar mensen. Waar kijkers zich echter aan storen, is de wijze waarop de spits zich profileert. Hij zegt, of doet, niet echt iets verkeerd, maar heeft zijn imago tegen. Dat begon al toen hij een manier van juichen bedacht.
Als Memphis tegenwoordig een doelpunt maakt, doet hij zijn ogen dicht en stopt hij zijn vingers in zijn oren. Hij wil daarmee uitbeelden dat hij niet luistert naar wat anderen zeggen. Dat kan natuurlijk, daar is hij volledig vrij in.
Voorafgaand aan het EK 2024 zagen we hem ineens met een witte zweetband op zijn hoofd verschijnen. Daar was bondscoach Koeman niet van gediend.
Volgens Koeman houdt hij er niet van om verrast te worden. Maar hij deed er vervolgens niets aan. En dus weet Memphis nu dat hij Koeman niet serieus hoeft te nemen.
De manier van juichen en een zweetband om je knikker zijn volgens kijkers niet het probleem. Maar het feit dat hij er ook nog eens he-le-maal niets van bakt is de spreekwoordelijke druppel die de emmer doet overlopen bij fans.

Track met Akwasi

Het lijkt erop alsof Memphis heeft gedacht: hoe krijg ik de publieke opinie nog meer tegen me? Wel, door een rapnummer uit te brengen met Akwasi.
En juist dat is gebeurd. Terwijl we midden in het EK zitten, brengt Memphis doodleuk een rapnummer uit met de 'woordkunstenaar' die ook al niet zo lekker ligt in Nederland. En om het nog erger te maken, gaat dat liedje over de kritiek die de twee krijgen.
Nee wacht, het gaat over wat zij doen met de kritiek die ze krijgen. Helemaal niets. Het lied heet: Bedankt voor je mening.
In het refrein rappen ze: “We gaan er niets mee doen, einde mededeling.” En ook dit wordt niet gewaardeerd bij het grote publiek. Zelfs Winston Gerschtanowitz is er klaar mee.
Doe mee aan de poll en laat in de reacties weten wat je hier van vindt :)

Poll

NET BINNEN

andree van duin

André van Duin belachelijk gemaakt: ''Kan echt niet zingen''

okt 22, 13:08

André van Duin schoof gisteravond aan bij Eva Jinek, waar hij terugblikte op zijn inmiddels al zestig jaar durende loopbaan. Aan het eind van de talkshow bracht hij zelfs een lied ten gehore. De komie...

eva

OML-Eva deelt ontroerend bericht: ''Ik mis ons''

okt 22, 11:02

Eva Hermans-Kroot, die je natuurlijk kunt kennen van het televisieprogramma Over Mijn Lijk, laat via haar Instagram-account emotioneel van zich horen. Ze heeft het moeilijk met het feit dat haar leven...

stst

Rijke familie uit Steenrijk, Straatarm bekent iets heel heftigs

okt 21, 21:34

Deelnemers van het programma Steenrijk, Straatarm hebben een zeer heftige bekentenis gedaan. Jan en Anouk, bestempeld als het 'rijke' gezin, schrokken zo erg van staat van de woning van de arme famili...

andre hazes

Uitgelekt: Dit is waarom André niet onder Holland Zingt Hazes uit kan

okt 21, 20:34

In het leven zijn er twee dingen zeker: we gaan allemaal de pijp uit en de familie Hazes zal met kerst nooit gezellig samen bij de boom zitten. Maar je kinderen het leven zuur maken? Dat zouden ouders...