Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

Sport
door Roland
zaterdag, 22 juni 2024 om 20:49
memphis depay
Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Memphis is klaar met de kritiek en laat van zich horen.

Dissonant Memphis

Tegen Polen en Frankrijk stond Memphis op het wedstrijdformulier, maar daar was ook alles mee gezegd. Veel kansen kreeg hij niet en hij leed vaak balverlies.
Dat kan natuurlijk gebeuren, het zijn immers ook maar mensen. Waar kijkers zich echter aan storen, is de wijze waarop de spits zich profileert. Hij zegt, of doet, niet echt iets verkeerd, maar heeft zijn imago tegen. Dat begon al toen hij een manier van juichen bedacht.
Als Memphis tegenwoordig een doelpunt maakt, doet hij zijn ogen dicht en stopt hij zijn vingers in zijn oren. Hij wil daarmee uitbeelden dat hij niet luistert naar wat anderen zeggen. Dat kan natuurlijk, daar is hij volledig vrij in.
Voorafgaand aan het EK 2024 zagen we hem ineens met een witte zweetband op zijn hoofd verschijnen. Daar was bondscoach Koeman niet van gediend.
Volgens Koeman houdt hij er niet van om verrast te worden. Maar hij deed er vervolgens niets aan. En dus weet Memphis nu dat hij Koeman niet serieus hoeft te nemen.
De manier van juichen en een zweetband om je knikker zijn volgens kijkers niet het probleem. Maar het feit dat hij er ook nog eens he-le-maal niets van bakt is de spreekwoordelijke druppel die de emmer doet overlopen bij fans.

Track met Akwasi

Het lijkt erop alsof Memphis heeft gedacht: hoe krijg ik de publieke opinie nog meer tegen me? Wel, door een rapnummer uit te brengen met Akwasi.
En juist dat is gebeurd. Terwijl we midden in het EK zitten, brengt Memphis doodleuk een rapnummer uit met de 'woordkunstenaar' die ook al niet zo lekker ligt in Nederland. En om het nog erger te maken, gaat dat liedje over de kritiek die de twee krijgen.
Nee wacht, het gaat over wat zij doen met de kritiek die ze krijgen. Helemaal niets. Het lied heet: Bedankt voor je mening.
In het refrein rappen ze: “We gaan er niets mee doen, einde mededeling.” En ook dit wordt niet gewaardeerd bij het grote publiek. Zelfs Winston Gerschtanowitz is er klaar mee.
Doe mee aan de poll en laat in de reacties weten wat je hier van vindt :)

Poll

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...