Nieuwe beelden uitgelekt: Dit heeft de VAR bewust niet beoordeeld

Sport
door Roland
woensdag, 10 juli 2024 om 23:48
saka
Oranje ligt uit het EK en dat is ontzettend spijtig. De scheidsrechter was dramatisch en gaf Engeland een penalty die in de verste verten geen penalty was. Sterker nog, er zijn beelden opgedoken van een moment dat bewust NIET beoordeeld is door de VAR.

Penalty

De videoscheidsrechter besloot arbiter Felix Zwayer in de 16e minuut naar het videoscherm te roepen. Harry Kane had net een bal het stadion uitgeramd, en werd daarna getoucheerd door Denzel Dumfries. De VAR vond dat het bekijken waard.
Zwayer, in het verleden veroordeeld wegens matchfixing, oordeelde dat het een honderd procent penalty was.
Harry Kane, die een minuut eerder net deed alsof hij zijn been had verloren door een landmijn, nam de aanloop en schoot de bal onberispelijk in de hoek.

VAR

Ophef alom. In Nederland, maar ook in Engeland vond niemand dit een penalty. Duitse scheidsrechters mogen blijkbaar zelf regels verzinnen.
Enfin, nu zijn er beelden opgedoken van twee seconden voor het bewuste moment. Er is goed te zien dat Saka, de rechtsbuiten van de Britten, overduidelijk hands maakt. Je ziet vervolgens ook meerdere spelers appeleren.
De VAR heeft er BEWUST voor gekozen om net te doen alsof dit niet is gebeurd. Dat is de conclusie, omdat dit moment niet beoordeeld is.
Vreemd, aangezien de videoscheidsrechters alle technologische middelen tot hun beschikking hebben, en ze dit dus hadden moeten zien.
Zonder de handsbal van Saka was de bal niet bij Kane terechtgekomen, had die hem niet het stadion uitgeramd en had Dumfries hem niet per ongeluk aangeraakt.
En dus is nu wederom enorme ophef. Onderstaand de beelden. Delen maarrrrrrrrrrr

Poll

NET BINNEN

marcel bb

B&B-Marcel zwijgt niet meer: Hierom was hij niet bij de reรผnie

sep 16, 17:14

Nu het seizoen van B&B Vol Liefde er op zit en contracten zijn afgelopen, verdringen deelnemers elkaar zo'n beetje om hun verhaal te doen. Vandaag Marcel, die de aanval opent op de productie: ''Ze wil...

mikey

Stijgende verbazing om B&B-Mike: ''Ik word vader''

sep 16, 13:23

Voor de in het programma nogal labiel ogende Mike heeft B&B Vol Liefde geen nieuwe partner opgeleverd. Die heeft hij inmiddels wel gevonden, tot groot verdriet van Noor. Mike is tot over zijn oren ver...

harry

Harry zit al 35 jaar in de bijstand: ''Anderen werken voor mij''

sep 16, 11:39

Harry Plazier heeft een prachtig leven. De Rotterdammer teert al 35 jaar op de zak van anderen en kent geen enkele schaamte. Sterker nog, hij vindt het geweldig. ''Ik heb geen verplichtingen en heb vr...

els bb

B&B-Els heeft een nieuwe vriend (35) en die kennen we allemaal

sep 16, 11:08

Voor Els uit het populaire programma B&B Vol Liefde liep het avontuur niet zoals gehoopt. Ze had dolgraag het hart van Robert Jan veroverd, maar die koos uiteindelijk voor Suzanne. Toch hoeven we niet...