Opstelling Oranje nu al uitgelekt: ''Dit zijn de ideale elf''

Sport
door Roland
vrijdag, 05 juli 2024 om 12:24
ronald koeman
Morgen speelt Oranje in de kwartfinale van het Europees Kampioenschap tegen Turkije. Het vertrouwen is groot in Nederland na de simpele zege op de enthousiaste Roemenen. En Turkije? Dat moet niet zo lastig zijn, zo denkt men. Maar welke elf spelen er morgen?

Bookmakers: Oranje grote favoriet

Voordat we de verwachte opstelling prijsgeven, maken we eerst een rondje bookmakers. Die wijzen Nederland aan als grote favoriet.
En dan bedoelen we ook echt groot. De quotering voor zege van Oranje staat momenteel op 1,62 euro. Als je dit converteert naar de winkans, denken de bookies dat Nederland 61,73 procent kans heeft om te winnen. Turkije krijgt een quotering van 6,00. Dat komt neer op een winkans van iets meer dan 16 procent. Oftewel, zij hebben geen schijn van kans.
Volgens de bookmakers dan, want de bal is rond. Het is de kwartfinale van het EK, dus het kan alle kanten op.

Opstelling Oranje

De website Soccernews blikt alvast vooruit op het duel van morgen. Koeman heeft in de voorgaande 4 duels geen enkele keer met dezelfde elf gespeeld.
De vraag is wat hij tegen Turkije gaat doen. Daar denkt men het antwoord al wel op te hebben. En ja, Memphis staat gewoon weer in de basis.
De enige positie die voortdurend ter discussie stond, was die van rechtsbuiten. Frimpong, Malen en Bergwijn bekleedden die positie.
Met zijn twee doelpunten tegen Roemenië lijkt Malen zichzelf in de basis te hebben gespeeld. Joey Veerman mag weer op de bank plaatsnemen. Kortom, de verwachte opstelling van Oranje tegen Turkije ziet er als volgt uit:
Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Simons; Malen, Depay en Gakpo.

Poll

NET BINNEN

bickel

Zoon Martijn Krabbé geeft langverwachte update over zijn vader

jul 08, 18:58

Martijn Krabbé deelde begin maart het verschrikkeljke nieuws dat hij ziek is. Aan Shownieuws vertelt zijn zoon Bickel nu hoe de medische stand van zaken is.De zoon van Martijn laat weten dat het ''naa...

onweer

Weeralarm van kracht: ''Noodweer op komst in het hele land''

jul 08, 17:14

Vandaag was in principe best een lekkere zomerse dag. In tegenstelling tot een aantal dagen geleden, was het met zo'n 25 graden prima vertoeven. Maar aan alles komt een einde; vanaf 17.00 geldt code g...

mark gillis

Peter Gillis komt met langverwachte update over Mark

jul 08, 16:22

Vorige week maakte Peter Gillis bekend dat zijn zoon Mark voor zijn leven vecht op de intensive care. Mark ligt inmiddels al negen dagen in het ziekenhuis, waar hij in kunstmatige coma was gebracht. P...

mark gillis

Peter Gillis reageert op bericht dat Mark het niet zal redden

jul 08, 10:23

Het gaat niet goed met Mark Gillis. De realityster en zoon van Peter Gillis ligt al een week in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Op internet circuleren echter heftige en onjuiste berichten...