Opstelling Oranje nu al uitgelekt: ''Dit zijn de ideale elf''

Sport
door Roland
vrijdag, 05 juli 2024 om 12:24
ronald koeman
Morgen speelt Oranje in de kwartfinale van het Europees Kampioenschap tegen Turkije. Het vertrouwen is groot in Nederland na de simpele zege op de enthousiaste Roemenen. En Turkije? Dat moet niet zo lastig zijn, zo denkt men. Maar welke elf spelen er morgen?

Bookmakers: Oranje grote favoriet

Voordat we de verwachte opstelling prijsgeven, maken we eerst een rondje bookmakers. Die wijzen Nederland aan als grote favoriet.
En dan bedoelen we ook echt groot. De quotering voor zege van Oranje staat momenteel op 1,62 euro. Als je dit converteert naar de winkans, denken de bookies dat Nederland 61,73 procent kans heeft om te winnen. Turkije krijgt een quotering van 6,00. Dat komt neer op een winkans van iets meer dan 16 procent. Oftewel, zij hebben geen schijn van kans.
Volgens de bookmakers dan, want de bal is rond. Het is de kwartfinale van het EK, dus het kan alle kanten op.

Opstelling Oranje

De website Soccernews blikt alvast vooruit op het duel van morgen. Koeman heeft in de voorgaande 4 duels geen enkele keer met dezelfde elf gespeeld.
De vraag is wat hij tegen Turkije gaat doen. Daar denkt men het antwoord al wel op te hebben. En ja, Memphis staat gewoon weer in de basis.
De enige positie die voortdurend ter discussie stond, was die van rechtsbuiten. Frimpong, Malen en Bergwijn bekleedden die positie.
Met zijn twee doelpunten tegen Roemenië lijkt Malen zichzelf in de basis te hebben gespeeld. Joey Veerman mag weer op de bank plaatsnemen. Kortom, de verwachte opstelling van Oranje tegen Turkije ziet er als volgt uit:
Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Simons; Malen, Depay en Gakpo.

Poll

NET BINNEN

albert

B&B-Albert reageert op de kritiek die hij krijgt en is duidelijk over wat hij zoekt

jul 24, 20:03

B&B Vol Liefde-Albert werd gisteren compleet afgemaakt op social media door wat ongemakkelijke momenten met Marijke. Hoe denkt de kasteelheer zelf eigenlijk over de aandacht die hij krijgt? En wat zoe...

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...