Spectaculaire transfer Wout Weghorst naar club uit de Eredivisie: ''Bijna rond''

Sport
door Roland
woensdag, 19 juni 2024 om 19:32
wout weghorst
Wout Weghorst komt weer in Nederland voetballen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano is de spits op een haar na rond met een subtopper uit de Eredivisie. Wanneer de deal doorgaat, zou dit een spectaculaire transfer zijn.

Deal gekaapt

Gaat hij naar FC Twente? Het antwoord is nee en dat is opmerkelijk. Weghorst heeft al maanden contact met de Tukkers en heeft aangegeven dat dit zijn droomclub is.
Niet gek dus dat fans van de club al handenwrijvend wachten op een akkoord. Maar dat lijkt er helaas voor hen niet van te gaan komen. Volgens Fabrizio Romano heeft Ajax de deal gekaapt. Club en speler zijn momenteel in 'vergevorderde onderhandelingen'.

🔴⚪️🇳🇱 Talks between Wout Weghorst and Ajax on personal terms are already very advanced, all parties are confident to make the deal happen. Negotiations to follow with Burnley but Ajax are now increasingly optimistic to bring Weghorst at the club.

Image
26.5K
Reply
Het heeft er dus alle schijn van dat het Wout om geld te doen is. FC Twente is vorig jaar twee plekker hoger dan de Amsterdammers geeindigd.
Zodoende spelen zij in de voorronde van de Champions League, terwijl Ajax dankzij de bekerwinst van de grote rivaal Feyenoord de play-offs ontliep en de Conference League in gaat.

Trainer Twente reageert

Joseph Oosting, die aan het roer staat bij FC Twente, zal niet gelukkig zijn met dit nieuws. Hij vertelt zelfs dat hij vanmorgen nog met Wout geappt heeft.
Weghorst staat overigens nog onder contract bij het Britse Burnley. De boomlange spits is 31 jaar oud en heeft daar nog maar een contract voor een jaar. Zijn transferwaarde wordt door Transfermarkt ingeschat op slechts 6 miljoen euro.

Poll

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...