Spectaculaire transfer Wout Weghorst naar club uit de Eredivisie: ''Bijna rond''

Sport
door Roland
woensdag, 19 juni 2024 om 19:32
wout weghorst
Wout Weghorst komt weer in Nederland voetballen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano is de spits op een haar na rond met een subtopper uit de Eredivisie. Wanneer de deal doorgaat, zou dit een spectaculaire transfer zijn.

Deal gekaapt

Gaat hij naar FC Twente? Het antwoord is nee en dat is opmerkelijk. Weghorst heeft al maanden contact met de Tukkers en heeft aangegeven dat dit zijn droomclub is.
Niet gek dus dat fans van de club al handenwrijvend wachten op een akkoord. Maar dat lijkt er helaas voor hen niet van te gaan komen. Volgens Fabrizio Romano heeft Ajax de deal gekaapt. Club en speler zijn momenteel in 'vergevorderde onderhandelingen'.

🔴⚪️🇳🇱 Talks between Wout Weghorst and Ajax on personal terms are already very advanced, all parties are confident to make the deal happen. Negotiations to follow with Burnley but Ajax are now increasingly optimistic to bring Weghorst at the club.

Image
26.4K
Reply
Het heeft er dus alle schijn van dat het Wout om geld te doen is. FC Twente is vorig jaar twee plekker hoger dan de Amsterdammers geeindigd.
Zodoende spelen zij in de voorronde van de Champions League, terwijl Ajax dankzij de bekerwinst van de grote rivaal Feyenoord de play-offs ontliep en de Conference League in gaat.

Trainer Twente reageert

Joseph Oosting, die aan het roer staat bij FC Twente, zal niet gelukkig zijn met dit nieuws. Hij vertelt zelfs dat hij vanmorgen nog met Wout geappt heeft.
Weghorst staat overigens nog onder contract bij het Britse Burnley. De boomlange spits is 31 jaar oud en heeft daar nog maar een contract voor een jaar. Zijn transferwaarde wordt door Transfermarkt ingeschat op slechts 6 miljoen euro.

Poll

NET BINNEN

peter bb vol liefde

B&B-Peter doet het weer en is nu intiem met deze deelneemster

sep 19, 22:20

Peter was een van de kandidaten die we in het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde zagen. Hier ging hij in eerste instantie voor Iris, maar dat mislukte. Daarna leek hij iets met Malgosia te beginnen,...

erasmusbrug

Grote paniek: man steekt in Rotterdam om zich heen

sep 19, 21:11

Enorme paniek in Rotterdam. Daar heeft een man zojuist met een mes om zich heen gestoken. Bij dit zeer heftige incident in minimaal een iemand om het leven gekomen. Volgens de eerste berichten zijn er...

albert bb vol liefde

Grote verbazing: B&B-Albert blijkt getrouwd

sep 19, 19:54

Voor kasteeleigenaar Albert eindigde het avontuur in B&B Vol Liefde met een nieuwe vriendin. Joyce en hij zijn stapelgek op elkaar. Maar wat blijkt nu? Albert is, en was tijdens de opnamens van het pr...

feyenoord

Feyenoordfans koken over en wijzen allemaal naar één speler: ''Nooit meer opstellen''

sep 19, 19:19

Feyenoord speelt momenteel de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen. De Rotterdammers lopen achter de feiten aan en staan in de rust al met 0-4 achter. Fans laten via social media van zich...