Goh, het zijn blijkbaar de dagen van emotionele videoboodschappen. Gisteren was het Lil’ Kleine die het Nederlandse volk toesprak via Instagram, vandaag is het de beurt aan Glennis Grace.

De zangeres toog vorige maand samen met een aantal bekenden op hoge poten naar een Jumbo-supermarkt in de Amsterdamse Jordaan, vanwege een eerder voorgevallen akkefietje tussen Glennis’ zoon en supermarktpersoneel.

Vechtpartij

Er ontstond een vechtpartij, waarna Glennis, haar zoon en een vriend van de familie werden aangehouden. Vorige week dinsdag kwamen ze vrij. Tegen Glenda Batta, de echte naam van Grace, is aangifte gedaan van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachte rade.

BEKIJK OOK:  Zwaar mishandelde Mark Gillis reageert voor het eerst op overval

Video

Zojuist heeft Grace van zich laten horen via Instagram. In een opgenomen video biedt de zangeres haar “oprechte excuses aan.” Daarna stelt ze dat “zaken wat uit hun verband zijn getrokken.”

Vervolgens steekt ze haar hand weer in eigen boezem. “Ik had beter moeten weten. Ik had beter moeten nadenken, tot tien moeten tellen in plaats van me te laten leiden door mijn primitieve moederinstinct.”

Grace geeft aan “positiviteit” te willen uitstralen. In haar muziek, maar ook als persoon. Ze zegt veel gesprekken te hebben gevoerd met haar zoon, die ze nu “heel strak en dichtbij houdt.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace)


Like it? Share with your friends!