Na een heftige periode gaat het eindelijk weer beter met Bibi Breijman. De vlogster en tevens grote liefde van Waylon heeft dit laten weten op haar Instagram. Begin november lag de zwangere Bibi nog in het ziekenhuis door extreme misselijkheid tijdens haar zwangerschap.

Groot geluk

Haar geluk kon niet op toen ze in verwachting bleek te zijn van haar tweede kleine. Toch was het niet de roze wolk waar ze op gehoopt had. Net als haar eerste zwangerschap kreeg Breijman te kampen met extreme misselijkheid, ook wel zwangerschapmisselijkheid genoemd. Het was zelfs zo erg dat ze op moest worden genomen in het ziekenhuis. Gelukkig gaat het nu een stuk beter.

BEKIJK OOK:  Temptation Island deelnemer naar huis gestuurd nadat hij drugs probeerde te kopen

Ze schreef op haar Instagram het volgende: “Ik ben sinds tijdje getopt met m’n medicijnen”, schreef ze. “En nog steeds blijft het teiltje buiten beeld. Ik durf nu dus eindelijk hardop te zeggen dat ik weer beter ben. Bedankt voor alle lieve berichtjes en steun de afgelopen periode. Vooral heel veel respect voor alle vrouwen die deze ellende (soms tot het einde van hun zwangerschap) moeten meemaken.”


Like it? Share with your friends!