Peter Gillis is de afgelopen tijd wel erg vaak in de media geweest en meestal was dat op een negatieve manier. De ondernemer van ‘Massa is Kassa’ heeft meerdere vakantieparken moeten sluiten omdat deze niet hygiënisch genoeg zouden zijn. Er zou zelfs schimmel op meerdere plekken zijn aangetroffen en ga zo maar verder. Peter heeft flink wat pech kunnen wij stellen want nu is ook zijn zoon in elkaar geslagen en overvallen en hij staat ook nog eens op een dodenlijst.

Mark Gillis overvallen

Mark Gillis, de zoon van Peter Gillis is overvallen en daar zijn nu heftige beelden van verspreidt over het internet. Zaterdagnacht ging Mark naar huis toen er drie mannen waren die hem op brute hebben overvallen en mishandeld. Hij is getrapt en geslagen en deze beelden zijn nu overal te zien.

Ze hadden hem voor een korte tijd in zijn huis gegijzeld om vervolgens spullen mee te nemen. Ook Peter en zijn vriendin waren langsgekomen.

De volledige beelden zijn hier te bekijken en wij hebben bewust een afgeschermde foto gedeeld vanwege de privacy van Mark.

Mark Gillis mishandeld
Wil je de volledige foto bekijken? Klik er dan even op.

Like it? Share with your friends!

Deel dit met een vriend