Andre Hazes doorbreekt mediastilte en doet enorm zware bekentenissen
BNers

Andre Hazes doorbreekt mediastilte en doet enorm zware bekentenissen

André Hazes heeft de mediastilte die hij een jaar geleden zelf inlastte doorbroken. De zanger laat via Instagram aan zijn volgers weten dat hij uit de meest donkere periode van zijn leven komt.

“Lieve mensen, het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat”, aldus Hazes.

“Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Lichaam gesloopt

Het lukt Andre langzaam om uit het dal te kruipen. Hiervoor heeft hij professionele hulp ingeschakeld. “Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat.”

Documentaire promoten

Andre vergeet natuurlijk niet zijn documentaire te promoten, die binnenkort uitkomt. “Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire.”

Comeback

De zanger is ook van plan de microfoon weer op te pakken. Hij geeft aan veel verslavingen te hebben overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans nooit kwijt te raken. ”Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023.”

“Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is. Veel liefs en geluk, André”, sluit de zanger af.