André Hazes: ''Mijn moeder is gecremeerd''

BNers
door Roland
zaterdag, 30 maart 2024 om 17:54
andrehazes
André Hazes en zijn moeder Rachel kunnen elkaar niet meer zien of luchten. Dat is wel duidelijk. Maar dat André is gisteren op Paaspop wel heel erg ver gegaan. Een volger van het Instagram-kanaal Juicechannel laat weten wat er gebeurd is.

André vs. Rachel

André en Rachel zijn gebrouilleerd met elkaar. In zijn Videoland-serie liet hij al het een en ander los over deze breuk. Zijn moeder had zijn spaarrekening omgezet naar een en/en rekening. Hierbij moeten er twee mensen toestemming geven om er geld vanaf te halen.
Rachel beweert dat ze zich nooit met Juniors bankzaken heeft bemoeid. Wel is er na het overlijden van Senior een bewindvoerder aangesteld, Arjan Israël. Die is dat geweest tot André en Roxeanne 25 jaar waren en daar zijn zij volgens Rachel akkoord mee gegaan. ''In die periode kon niemand geld van hun lenen. Ja, dat had ook met André's gebruik te maken.''

'Mijn moeder is gecremeerd'

Afijn, het rekening-gezeik escaleerde totaal. Bij Holland zingt Hazes waren zowel André als Rachel aanwezig. André had een persoonsbeveiliger, die zelfs met hen mee ging naar de wc. Alsof hij zijn leven niet meer zeker is.
Gisteren stond André op Paaspop. Een volger van Juicechannel laat weten dat er een rookmachine onder het podium geplaatst was waar hij op stond. Toen de rook opsteeg, probeerde André grappig uit de hoek te komen en zei:
''Ja, jullie zien rook he? Geen paniek. Dat is mijn moeder die gecremeerd wordt.'' Een seconde later had hij al door dat hij dit eigenlijk echt niet kon maken. ''Nee jongens, dit is niet grappig'', zo gooide de zanger er snel achteraan.

Poll

andrehazes

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19