André Hazes op heterdaad betrapt zonder broek: ''Schaamteloos''

BNers
door Roland
zaterdag, 16 maart 2024 om 17:25
andre hazes
André Hazes is een aparte jongen. De gevallen 'ster' weet niet hoe debiel hij zich moet gedragen om weer in de media te komen. En met succes, want het lukt hem steeds. Ook nu staat hij weer op de websites van Shownieuws, Story en...Showblad.

Schaamteloos

Aanleiding zijn de repetities van Holland Zingt Hazes. Hier besloot André achter de schermen zijn broek naar beneden te trekken. Iets dat je verwacht bij 12-jarige kinderen, die daar vervolgens heel hard om gaan lachen.
Volgens Google is André inmiddels al 30, dus wat hier nu precies grappig aan is snappen we niet zo goed. En net wanneer je denkt dat het niet erger kan, zien we wie de kadetjesfoto op Instagram heeft gezet. Samantha Steenwijk. Een zangeres die al jaren zingt, het gepresteerd heeft om nooit een hit te scoren, maar toch overal haar opwachting maakt.
Samantha is druk aan het filmen en schreeuwt: ''Dit kan echt niet!'' Bij de beelden schrijft ze 'schaamteloos', gevolgd door een hartje.

Met beveiliging naar wc

Vorige week gebeurde er ook iets opmerkelijks bij Holland Zingt Hazes. Jordi Versteegden stond backstage, waar hij de zanger naar de wc zag gaan, waarbij zelfs een beveiliger mee het hokje in ging. ''Opmerkelijk'', zo concludeerde de Telegraaf-praatpaal.
Een paar uur later werd duidelijk dat de beveiliging rondom André is opgeschroefd vanwege zijn moeder. Die was natuurlijk ook bij het concert en zoals bekend kunnen de twee elkaar niet zien of luchten. Maar dat er dan een kleerkast mee de wc in moet...

Poll

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19