Bekende waarzegger weet het zeker: op deze plaats gaat Joost Klein eindigen bij Eurovisie

BNers
door Roland
woensdag, 27 maart 2024 om 20:04
joostklein
Nog voordat Joost Klein ook maar een voet heeft gezet op het songfestival, heeft hij met Europapa al een megahit te pakken. Waar de bookmakers eerst een beetje achterbleven, is hij nu een van de kanshebbers voor de winst. Het bekende Nederlandse medium Liesbeth van Dijk denkt al te weten op welke plek Joost gaat eindigen.

Liesbeth van Dijk weet alles

Liesbeth is normaal gesproken de vaste paragnost bij De Telegraaf, maar heeft nu voor weekblad Privé in haar glazen bol gekeken. De grote vraag is natuurlijk: gaat Joost er met de winst vandoor en wordt het Songfestival volgend jaar in Nederland gehouden?
Het antwoord daarop is een keiharde NEE. Liesbeth krijgt door dat Joost wel hoog gaat eindigen. ''Maar ik zie hem niet als winnaar uit de bus komen. Het getal drie doemt bij mij op.'' En dan gebeurt het. Hogere machten geven haar de bevestiging. ''Ja, nu weet ik het zeker: hij zal derde worden.''

Act Joost Klein

Liesbeth weet ook al welke act Joost zal gaan opvoeren. Ze voorziet dat hij niet alleen zal staan op het podium. ''Ik zie iets met blauwe figuren naast hem. Een soort Smurfen, ja. Joost zal met smurfen naar het festival gaan.''
Joost heeft enkele dagen geleden te horen gekregen dat hij de tweede halve finale afsluit. Hij zal dus als laatste deelnemer op het podium staan.

Regels veranderd

Eerder deze week was Joost nog laaiend. Eurovisie had een poll op de website gezet waarbij mensen stemmen konden op hun favoriete nummer. Klein had zijn volgers opgeroepen dit massaal te doen, waarna de website er al snel uit lag.
Toen de website weer online kwam, waren de regels veranderd. Het was niet langer mogelijk om te stemmen op de inzending uit je eigen land. Volgens Joost heeft Eurovisie dit gedaan 'omdat ze niet willen dat wij winnen'.

Poll

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19