'Bibi kan Waylon niet vergeven en vertrekt uit villa in Hilversum'

BNers
doorRolandzondag, 26 juni 2022 at 7:42
'Bibi kan Waylon niet vergeven en vertrekt uit villa in Hilversum'
Roddelblad Story pakt uit met een headline over Waylon en Bibi. Hun relatie zou al langere tijd in zwaar weer verkeren. Welke andere plausibele verklaring zou er anders kunnen zijn voor de aankoop van een eigen woning door Bibi?
We hebben allemaal gelezen hoe 'doktertje Waylon', gedreven door demonen, zijn hoogzwangere vriendin genadeloos bedroog. Nu is vreemdgaan sowieso kansloos, maar wanneer je vriendin jouw kind in haar buik draagt dan zou je er voor haar moeten zijn. Maar dat is verder niet onze zaak.
'Bibi kan Waylon niet vergeven en vertrekt uit villa in Hilversum'
Bibi en Waylon hebben twee kinderen, dochtertje Teddy van drie en hun vorige maand geboren zoontje Chester. Waylon heeft ook een zoon, Dylan (20) uit een eerdere relatie.

Bibi koopt eigen huis

Story heeft het idee dat het al langere tijd rommelt tussen Bibi en Waylon. De voormalig Oh Oh Cherso deelneemster zou op de hoogte zijn geweest van Waylons' misstap.
De twee wonen momenteel in Hilversum, in een villa die volledig door Waylon wordt betaald. Bibi is 0,0 procent eigenaar en heeft er dus helemaal niets te zeggen.
Maar nu komt het. Uit gegevens die Story heeft bemachtigd, blijkt dat 'Biebs' op 2 mei jongstleden is overgegaan tot de aankoop van een eigen woning. Zonder Waylon. Dit optrekje betreft een benedenwoning in de Appelstraat in Den Haag. Kostprijs: 340.000 euro. Het lijkt erop dat Bibi de villa in Hilversum binnen afzienbare tijd verlaat.
0 Reacties