Brekend nieuws: Gordon sleept Gavin voor de rechter

BNers
doorRolandmaandag, 24 juli 2023 at 14:04
Brekend nieuws: Gordon sleept Gavin voor de rechter
Gordon gaat zijn ex-vriendje en voormalig verloofde Gavin Rozario aanklagen. Dat heeft zijn management zojuist laten weten aan Shownieuws. Het nieuws komt slechts een dag nadat Gavin een nieuwe liefde heeft gevonden.

Gelekte gesprekken

Het management van Gordon laat weten: "Er wordt met justitie in Australië gesproken en is er een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onterecht verspreiden van privé Whatsapp-gesprekken en e-mailverkeer."
Aanleiding van de aangifte zijn die gesprekken die Gavin doorgestuurd zou hebben naar de redactie van Privé. In de tekstberichten kon heel Nederland zien dat Gordon aan zijn ex-vriendje schreef een 'enorme terugval' in zijn drugsgebruik te hebben gehad.

Stalker

In Whatsapp-berichten die de twee naar elkaar hebben gestuurd is te zien dat Gordon dit zelf tegen Gavin zegt, nadat hij hem na meerdere keren benaderen niet te pakken kreeg. Gavin was naar eigen zeggen zijn telefoon vergeten in een taxi. Daarop besloot Gordon hem te stalken.
Hij bestookte Gavin met tientallen berichtjes, belletjes en zelfs e-mails. Later werd duidelijk dat Gavin geen zin meer had in de stikjaloerse Gordon. Toen laatstgenoemde naar Melbourne vloog, keerde hij al na één dag totaal gedesillusioneerd terug.
Brekend nieuws: Gordon sleept Gavin voor de rechter
Denk jij dat de aangifte van Gordon zinvol is? Laat het weten in de reacties! Je kunt ook direct onder dit artikel reageren!
0 Reacties