Brekend nieuws: Gordon sleept Gavin voor de rechter

BNers
door Roland
maandag, 24 juli 2023 om 14:04
gordon
Gordon gaat zijn ex-vriendje en voormalig verloofde Gavin Rozario aanklagen. Dat heeft zijn management zojuist laten weten aan Shownieuws. Het nieuws komt slechts een dag nadat Gavin een nieuwe liefde heeft gevonden.

Gelekte gesprekken

Het management van Gordon laat weten: "Er wordt met justitie in Australië gesproken en is er een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onterecht verspreiden van privé Whatsapp-gesprekken en e-mailverkeer."
Aanleiding van de aangifte zijn die gesprekken die Gavin doorgestuurd zou hebben naar de redactie van Privé. In de tekstberichten kon heel Nederland zien dat Gordon aan zijn ex-vriendje schreef een 'enorme terugval' in zijn drugsgebruik te hebben gehad.

Stalker

In Whatsapp-berichten die de twee naar elkaar hebben gestuurd is te zien dat Gordon dit zelf tegen Gavin zegt, nadat hij hem na meerdere keren benaderen niet te pakken kreeg. Gavin was naar eigen zeggen zijn telefoon vergeten in een taxi. Daarop besloot Gordon hem te stalken.
Hij bestookte Gavin met tientallen berichtjes, belletjes en zelfs e-mails. Later werd duidelijk dat Gavin geen zin meer had in de stikjaloerse Gordon. Toen laatstgenoemde naar Melbourne vloog, keerde hij al na één dag totaal gedesillusioneerd terug.
Denk jij dat de aangifte van Gordon zinvol is? Laat het weten in de reacties! Je kunt ook direct onder dit artikel reageren!

NET BINNEN

rob de nijs

Rob de Nijs (81) diep geraakt door zeer heftig verlies

apr 18, 6:53
code rose

Uitgelekt: Dit is waarom Meilandjes zo snel mogelijk van Code Rosé af willen

apr 17, 20:46
maan en karel

Maan zegt vaarwel tegen vriend en verbreekt relatie

apr 17, 20:15
gordon

Gordon in grote problemen in Dubai: ''Mag het land niet uit''

apr 17, 12:50