Broer André Hazes meldt zich: ''Dit heeft Rachel hem aangedaan''

BNers
doorRolanddonderdag, 18 mei 2023 at 12:24
Broer André Hazes meldt zich: ''Dit heeft Rachel hem aangedaan''
Er gaat bijna geen week voorbij of Rachel Hazes is niet in het nieuws. Meestal is dat negatief. Mevrouw is namelijk nogal vaak in de rechtbank te vinden tegenwoordig. Aan rechtszaken dus geen gebrek. Maar de 'weduwe' jaagt ook iedereen tegen zich in het harnas.

Niet populair

Rachel Hazes heeft het bij veel mensen compleet verbruid. En dan hebben we het niet alleen over de heren van Roddelpraat of Yvonne Coldeweijer. Haar eigen dochter kan haar bloed wel drinken en met moederdag vond er wederom een pijnlijke deceptie plaats.
Haar zoon André verklaarde op Instagram de liefde aan zijn schoonmoeder, maar repte met geen woord over zijn eigen moeder. Het verleidde Rachel tot het plaatsen van een nogal emotionele reactie, die vol nijd zat. Nee, erg populair is Rachel niet. Zelfs niet binnen haar eigen familie en dat moet toch onzettend veel pijn doen. Lijkt ons tenminste.

Joop Hazes

En nu wordt ze voor de zoveelste keer aangepakt. Ditmaal is het Joop Hazes, de broer van wijlen André, die zijn hart laat spreken. In zijn nummer 'mijn broertje' haalt hij ongenadig uit naar Rachel. Sterker nog, volgens Joop is Rachel de kwade genius die haar broer de afgrond in heeft gestort.
Joop vertelt tegen Shownieuws dat de beroemdheid ervoor gezorgd heeft dat zijn broer alles is kwijtgeraakt. ''Hij is zijn leven kwijtgeraakt, maar ook zijn kinderen.'' Joop haalt in zijn liedje flink uit naar Rachel. Hij zingt: ''In zijn hart nog altijd zoals ik hem kende. Maar zijn ex vecht met de kinderen om het geld. Hij werd leeg getrokken en daar zat zij niet mee.''
0 Reacties