Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

BNers
door Dennis
vrijdag, 19 april 2024 om 12:38
petergillis
Als je regelmatig op onze website komt, weet je waarschijnlijk dat Peter Gillis gaat stoppen met zijn parken. Hoewel het pijn doet in zijn hart, is hij volgens hemzelf genoodzaakt om afstand te nemen en het park aan een ander over te dragen. Nu blijkt aan wie hij dat gedaan heeft.

Nederlandse parken

Peter Gillis heeft besloten om al zijn Nederlandse parken van de hand te doen. Hij meldde eerder al dat er een nieuwe exploitant gevonden was en wie dat, is nu uitgekomen. Het gaat om Mathijs Stevens uit Den Bosch.
Bij weinig mensen zal een belletje gaan rinkelen maar Mathijs is een hele bekende voor Peter. Hij is namelijk een oud medewerker van het advocatenkantoor dat hem bijstaat in de rechtszaak met zijn ex-vriendin Nicolleke.

Niet handig

Dat Mathijs Stevens een overduidelijke link heeft met Peter Gillis is alles behalve handig. Omroep Brabant meldt bijvoorbeeld dat dit een enorm probleem kan opleveren voor een nieuwe horecavergunning van de parken.
Zelf ziet Mathijs hier naar eigen zeggen helemaal geen problemen in. Toch zijn er een boel kritische geluiden want het feit dat ze elkaar kennen, zou volgens sommige mensen betekenen dat Peter zelf gewoon lekker aan de touwtjes van de parken blijft trekken.

Hoop ellende

Peter heeft inmiddels een hoop ellende met zijn parken meegemaakt. Zo raakte hij eerst zijn horecavergunningen kwijt en kreeg hij zelfs niet eens een exploitatievergunning van zijn lievelingspark.
Daarnaast kwam men erachter dat hij meerdere keren arbeidsmigranten op zijn parken heeft gehuisvest, terwijl dat hartstikke illegaal is. Peter is geen lieverdje die de regeltjes op de eerste plek heeft staan dus waarschijnlijk zal er wel weer een konijn uit de hoge hoed van Mathijs en Peter verschijnen.

Poll

NET BINNEN

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...

gover meit en joost klein

EBU geeft eindelijk opheldering over diskwalificatie Joost Klein, AVROTROS laaiend

mei 19, 11:10

De EBU (European Broadcasting Union) heeft weer iets meer losgelaten over het diskwalificeren van Joost Klein bij Eurovisie. En dat maakt de tongen los. De AVROTROS is laaiend en is voornemens om bezw...

olcay gulsen

Olcay Gulsen eindelijk eerlijk, maakt de echte reden van de breuk met Ruud bekend

mei 18, 20:50

Olcay Gulsen is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel, sinds ze vorig jaar uit elkaar ging met radio-dj Ruud de Wild. Ze was bijna vier jaar met hem samen, maar heeft de reden van de breuk nooit onthu...

rob de nijs

Jet deelt ontroerend bericht over Rob de Nijs

mei 18, 20:34

Jet de Nijs heeft op Instagram voor huilende volgers gezorgd. De vrouw van Rob de Nijs heeft een foto van zichzelf met haar man gedeeld en heeft daar een erg ontroerende tekst bij geschreven. Mensen v...