'Peter Gillis mept opnieuw een vrouw in elkaar en zij klaagt hem aan'

BNers
door Roland
woensdag, 27 maart 2024 om 20:53
petergillis
Peter Gillis verkeert momenteel niet in de meest prettige periode van zijn leven. Kwam hij voorheen soms nog wel eens positief in het nieuws, is dat nu allang niet meer aan de orde. Alle berichtgeving rondom het gezicht van Massa is Kassa is negatief.

Ellende Peter Gillis

Zo is hij bijvoorbeeld nog steeds verwikkeld in een rechtszaak tegen Nicol Kremers. Die beweert dat Peet erg veel last heeft van losse handjes. De 'OnlyFans-ster' had een relatie met hem, maar was ook parttime boksbal.
En daar kreeg ze zo slecht voor betaald, dat ze op haar knietjes moest smeken of Coco een nieuwe jasje mocht van Peter. Naast Nicol heeft Peter nog meer aan zijn hoofd. Hij heeft te maken met (horeaca) sluitingen binnen zijn vakantieparken en probeert wanhopig zijn parken van de hand te doen.
Gaat het financieel dan zo beroerd met de beste man? Net als je denkt dat Peter weer even in rustig vaarwater zit, komen Jan Roos en Dennis Schouten om de hoek kijken. De heren die samen het programma Roddelpraat hebben, komen met heftig nieuws.

Ex-vriendin doet aangifte

Dennis en Jan weten te melden dat Nicol niet langer de enige vrouw is die aangifte van mishandeling tegen de vakantieparkenbaas heeft gedaan. Er zou sinds kort nog een aangifte liggen bij de politie en die is gedaan door ene Angelique.
Dan denk je: wie is Angelique nou weer? Dat blijkt een dame te zijn met wie Peter ging, voordat hij Nicol heeft ontmoet. Deze Angelique heeft recent dus aangifte gedaan. Maar waarom nu pas? Wel, volgens Dennis en Jan reed ze tot voor kort rond in een peperdure auto, die betaald werd door Peter.
Gillis is echter gestopt met betalen en Angelique is daar niet blij mee. En dus heeft ze alsnog aangifte gedaan. In onderstaande video van Roddelpraat kun je ELK detail horen:

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19