Vreselijk: Ex-partner Ruth Jacott is ernstig ziek

BNers
door Roland
donderdag, 21 maart 2024 om 10:00
ruthjacott
Humphrey Campbell, die liefst 22 jaar een relatie had met Ruth Jacott, is zeer ernstig ziek. Dat heeft zijn familie laten weten aan het ANP. De 66-jarige zanger deed in 1992 namens Nederland in Zweden mee aan het Eurovisie Songfestival.

Humphrey Campbell ziek

Campbell had een tournee gepland en zou volgend jaar zijn opwachting maken in 15 verschillende theaters. Dit kan door het vreselijke nieuws helaas niet doorgaan. Volgens het management van de zanger had Campbell er zich 'enorm op verheugd'.
De theaters zullen gecontacteerd worden voor een vervangend programma, zo meldt het management. Het is niet bekend waar Campbell exact mee kampt.

Relatie met Ruth Jacott

Humphrey had ruim 22 jaar een relatie met zangeres Ruth Jacott. De twee zijn nooit getrouwd en hebben ook geen kinderen. Ten tijde van de breuk liet Ruth weten dat het koppel 'uit elkaar was gegroeid'. Niet veel later is ze daarop teruggekomen.
‘Ik had een prima relatie totdat hij vreemdging, en dat was niet de eerste keer’, onthult Ruth in het programma Sterren Op Het Doek. In totaal heeft Humphrey haar tweemaal bedrogen, waarna ze een punt achter de relatie zette.

Songfestival

In 1992 deed de zanger mee aan het songfestival in Zweden. Met zijn nummer Wijs Me De Weg finishte hij op de negende plaats. Gedurende zijn loopbaan werkte hij samen met bekende Nederlandse zangers als Rob de Nijs en Paul de Leeuw.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19