Heftige beelden gelekt: 'Wendy van Hout ranselt haar kinderen af'

BNers
door Rolanddonderdag, 25 mei 2023 om 16:49
Gillis3
Peter Gillis deelde eergisteren geweldig nieuws. De multimiljonair is namelijk weer aan de vrouw en dat is natuurlijk informatie die de hele wereld moet weten. Vandaar dat Peter direct contact opnam met Privé en Shownieuws. Wellicht had hij dat beter niet kunnen doen.

'Bijzondere klik'

In het interview met Privé, waar Wendy ook bij mocht zijn, vertelde Peter in geuren en kleuren over hoe hij Van Hout had ontmoet. Een simpele vraag in april op zijn park Blauwe Meer bleek aanleiding voor een iets serieus. Gillis is totaal in de wolken, terwijl zijn nieuwe vriendin haar ogen uitkijkt van de luxe waarvan ze ineens volop profiteert.
Het stelletje gaat heel erg snel. Zo snel, dat Wendy meteen mee mag doen aan Massa is Kassa. Deze serie gaat volgende week seizoen 10 in. Ook is het logo van Peter en Nicol op de Massa is Kassa-camper al vervangen. Nu staat er een plaatje van Peter en Wendy. In de tussendenk vraagt iedereen zich af waar Peter mee bezig is en of hij niet te hard van stapel loopt.

Roddelpraat

Helaas voor Wendy gaan er heel wat verhalen rond over haar. Zo blijkt ze de ex-vriendin van barbier Mike, met wie Nicol ook kortstondig op een luchtbedje in de kapperssalon sliep. Maar Nicol valt nog best mee als je hoort wat er over Wendy rondgaat. Daar lusten de honden echt geen brood van. Zo wordt ze gelinkt aan oplichting, mishandeling, drank en de kinderbescherming.
Het YouTube-programma Roddelpraat is wat dieper in de materie gedoken. Zij laten weten dat er video's rond worden gestuurd, waarop te zien hoe Wendy haar kinderen mishandelt. Nu zijn dit natuurlijk niet zomaar dingen die je kunt melden, zonder dat je hier bewijs van hebt.
Roddelpraat meldt dan ook het volgende: ''Bij al haar 5 kinderen zijn instanties, zoals Jeugdzorg, Safe Thuis en Veilig Thuis betrokken. Er gaan ook video’s rond van fysieke en mentale mishandelingen die Wendy uitoefent op haar kinderen. Alle 5 de kinderen wonen niet meer bij haar.

NET BINNEN

patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31
sylvie1

Sylvie Meis is bezig met getrouwde man en dat is geen onbekende

maa 01, 10:29
mafs

MAFS-Jantine verraadt per ongeluk uitkomst van huwelijk met Jeppe

feb 29, 11:46