Jutta Leerdam deelt pikante beelden van achterwerk: ''Free''

BNers
door Roland
dinsdag, 26 maart 2024 om 20:43
juttaleerdam
Jutta Leerdam heeft schitterende beelden van zichzelf gedeeld. Op Instagram laat ze haar volgers lekker meegenieten van een zwempartijtje in zee. Het lijkt erop alsof de ijskoningen poedeltjenaakt in het water ligt, maar ze blijkt toch nog een bikini aan te hebben.

Jutta Leerdam in zee

Bij de beelden schrijft Jutta: ''Free''. Vriendjelief Jake Paul is overduidelijk gecharmeerd van zijn vriendin en is er als de kippen bij om te reageren. Hij schrijft: ''Mijn magische zeemeermin.'' Vanzelfsprekend geven ook haar volgers veel complimenten.
Leerdam en Paul vertoeven momenteel in Costa Rica, waar ze samen op vakantie zijn. Vanuit het tropische oord worden er dagelijks foto's gedeeld, waar volgers zo te zien ontzettend vrolijk van worden. Iemand schrijft: ''Wat een powercouple.''

Mike Tyson

Jake Paul geniet duidelijk van zijn vriendin en van de dagen die hij nog heeft. In juli moet hij namelijk knokken tegen Iron Mike Tyson. Er is flink veel kritiek gekomen op dat vechtpartijtje, omdat Jake maar liefst dertig jaar jonger is.
Mensen hebben het idee dat het de twee voornamelijk om het geld te doen is. Remy Bonjasky liet eerder weten dit geen goede reclame voor de vechtsport te vinden. Jutta Leerdam waarschuwde haar vriend al voor Tyson: ''Babe, wat als hij je knock-out slaat?''
Enfin, terug naar het positieve nieuws. Onderstaand het schitterende filmpje van Jutta Leerdam in zee. Spot de bikini:

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19