MAFS-Jeppe deelt verdrietig nieuws: ''Het gaat niet altijd zoals je wil''

BNers
door Roland
donderdag, 04 april 2024 om 13:00
jeppe hondelink mafs
Jeppe uit MAFS (Married at First Sight) deelt via Instagram een zeer aangrijpend bericht. Hij heeft slecht nieuws te horen gekregen en laat zijn hart spreken. ''Vandaag was lastig, maar misschien is morgen weer beter❤️.''

Jeppe MAFS

Onlangs heeft Jeppe een moeilijke beslissing genomen. Zijn winkel in hartje Hengelo moet sluiten omdat hij het niet genoeg van de grond kreeg. Dat raakte hem vanzelfsprekend behoorlijk en die beslissing heeft voor veel stress gezorgd.
Een paar dagen geleden liet hij weten op zoek te zijn naar een vaste baan in de omgeving. Voor veel mensen kwam dat als een verrassing, want zijn vrouw Jantine woont natuurlijk in Nijmegen. Inmiddels is duidelijk wat de reden is dat Jeppe liever in de buurt blijft. Eind 2019 kreeg zijn vader te horen dat hij nierkanker heeft en Jeppe besloot daarop direct terug te keren naar Twente.

Familie is alles

Nadat de ziekte een periode 'stabiel' was, is er nu een fase aangebroken afwachten. Voor Jeppe is zijn familie van onschatbare waarde. In een emotioneel bericht op Instagram benadrukt hij dat. Hij deelt een foto waarop zijn zwager, zus, vader en moeder te zien zijn.
''Familie is alles. Het leven gaat niet altijd zoals je het graag wilt. Hoop houden bij het horen van slecht nieuws is moeilijk, maar toch blijf ik daar voor gaan. Vandaag was lastig, maar misschien is morgen weer beter ❤️'', aldus Jeppe.
Onder het bericht verschijnen een hoop bezorgde reacties. Iemand vraagt hem of hij nog samen is met Jantine. Daarop reageert Jeppe duidelijk: ''Voor altijd.''

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19