MAFS-Sarath gaat verder met DEZE dame: ''We zijn verliefd''

BNers
door Roland
donderdag, 28 maart 2024 om 17:41
sarath
Seizoen negen van Married at First Sight (MAFS) eindige gisteren. Het waren 22 opmerkelijke afleveringen zullen we maar zeggen. Inmiddels weten we dat van alle koppels, alleen Jeppe en Jantine nog samen zijn met elkaar.

MAFS-Bastiaan

De rest van de huwelijken faalden jammerlijk. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat zij deze deelnemers nog steeds vrijgezel zijn. Eerder vandaag meldden wij al dat Bastiaan een nieuwe vriendin heeft. Hij werd verliefd op een MAFS-kijker.
Alhoewel, dat is niet helemaal correct. De meid benaderde Bastiaan toen hij nog met Suzanne getrouwd was en de twee gingen samen wat drinken. Hij kende haar ook al vier jaar, maar op eerdere momenten was het niet tot een date gekomen. Onlangs lukte dat wel en de vonk is daarbij overgeslagen. De twee hebben het nu erg naar hun zin.

MAFS-Sarath

Iemand die inmiddels ook dolgelukkig is in de liefde, is Sarath. In de uitzendingen van MAFS werd hij afgeblaft door Malou. Het werd ook al snel duidelijk dat dit huwelijk helemaal nergens op sloeg, al bleef Sarath maar hoop houden.
Vandaag is er goed nieuws, want Sarath maakt bekend dat hij een vriendin heeft. De Limburger duikt op in een video en zegt: ''Er is liefde op mijn pad gekomen.'' De dame in kwestie heeft hem via Instagram een berichtje gestuurd en daar is Sarath op ingegaan.
''Sinds iets meer dan een maand zijn we aan het daten. Het is fijn om te ervaren dat liefde iets heel moois is.'' Nou, Sarath. Niet te hard van stapel lopen dan maar ;)

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19