Marco Borsato gespot op terras: 'Whut, hij is midden in Amsterdam!’

BNers
door Rick
donderdag, 21 juli 2022 om 9:37
Marcos
Sinds kort laat Marco Borsato zich steeds vaker in het openbare leven zien. Gisteren is hij zelfs in Amsterdam gespot. "Hij is gaan eten bij Izakaya in Amsterdam!"

Een andere boeg

We kunnen dus wel stellen dat Marco het over een andere boeg gooit. Lange tijd heeft hij zich verstopt in zijn appartement in Alkmaar. Maar sinds kort zien we hem steeds vaker in het openbare leven. Vorige week stond hij nog groot op de cover van de Story, hij was namelijk aan het lopen naar het verjaardagsfeest van zijn moeder Mary Borsato.
Dit feest vond plaats in het Alkmaarse café Pluim. Hij ging daar naartoe met zijn zoon Senna, volledig in het zwart (Inclusief petje).
Maar nu lijkt het erop dat Marco het weer aandurft om zich door de drukke hoofdstad te bewegen. Yvonne Coldeweijer zegt dat hij daar gisteren is gespot. "Bold move van Stalko!" zet ze op haar juicekanaal.
Veel mensen keken op. Want wat deed Marco in Amsterdam? "Hij is uit zijn verdrietholletje gekomen en vanavond gaan eten bij Izakaya in Amsterdam ?. Het is nogal ‘zien en gezien worden’ daar, dus wel opvallend dat hij dat heeft gedurfd. De mensen op het terras keken er zelfs van op", aldus Yvonne Coldeweijer.
Juicekanaal Reality FBI zegt dat ook Marco's oud-collega Ali B is gespot in Amsterdam. "Ali B werd een aantal dagen achtereen in Disneyland gezien, maar zat vanavond alweer in Amsterdam. In het Italiaanse restaurant Peppino, zat hij met wat vrienden te eten."
Bekijk hieronder de foto waarop Marco te zien is in Amsterdam:

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...