Marco Borsato laat van zich horen: ''Deze week een nieuwe single''

BNers
door Roland
dinsdag, 02 april 2024 om 21:29
marcoborsato
Marco Borsato is al een paar jaar gestopt met zingen. Althans, voor publiek. De Rood-zanger ligt natuurlijk al een tijdje onder vuur en verschijnt nauwelijks in de openbaarheid. Hier zijn boeken vol over geschreven en het zou prettig zijn als het OM even opschiet.

Onderzoek Marco Borsato

Voor wie onder een steen heeft geleefd leggen we het nog eens kort uit. In december 2021 stapte een destijds 22-jarige vrouw naar de politie om aangifte te doen tegen Marco. Hij zou haar tussen 2014 en 2019 onzedelijk hebben betast.
In 2023 dagvaardde het Openbaar Ministerie (OM) Borsato wegens ontucht met een minderjarige. Van haast is geen sprake. Vorige week werd namelijk bekend dat de zaak tegen de zanger naar 2025 getild wordt. Het is 'te druk' bij de rechtbank. En dus duurt het nog veel langer voor Marco Borsato duidelijkheid krijgt. Dat doet veel met hem.

Nieuwe single

Ondanks de penibele situatie waarin de ooit zo geliefde zanger verkeert, kunnen we met zekerheid stellen dat zijn loopbaan inmiddels wel voorbij is. Niet omdat wij dat willen, maar hij is dusdanig beschadigd dat dit nooit meer goed gaat komen.
Af en toe geeft hij een teken van leven op Instagram. Vandaag was weer zo'n moment. In zijn 'verhaal' deelt hij een foto van zijn dochter Jada. Die blijkt ook zangeres en gaat een nieuw nummer lanceren. Het liedje kent de titel 'Blik op jou'.
Jada heeft besloten om speciaal voor de lancering een leuk truitje aan te trekken. Onderstaand de cover van het lied:
jada borsato

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19