Marco Borsato reageert voor het eerst zelf op alle beschuldigingen

BNers
donderdag, 09 december 2021 om 20:18
Schermafbeelding 2021 12 09 om 211819
Er is ontzettend veel gebeurt rondom Marco Borsato, zoveel dat we ons afvragen of hij de nieuwe André Hazes is op het gebied van roddels. Er zijn tientallen kanalen die bepaalde dingen over Marco zeggen dat hij nu heeft besloten om via zijn advocaten te reageren op alle geruchten.
We weten allemaal dat Marco in het verleden chronisch is vreemdgegaan en dat het daarom ook uit was met Leontine Borsato. Dat is inmiddels weer goed gekomen maar nu komen er verhalen uit het verleden naar boven die misschien nog wel veel heftiger zijn dat wat hij officieel in het verleden had gedaan. Marco wordt namelijk beschuldigd van aan mindere jarige meisjes te zitten. Veel kanalen hebben dit gezegd en er wordt zelfs gesuggereerd dat Marco de gevangenis in zou moeten. Toen dit naar buiten was gekomen is er via zijn management bekend gemaakt dat hij zou reageren wanneer hij daar zelf het goede moment voor zou hebben gevonden. Vervolgens ontstonden er nog meer geruchten. Een van deze geruchten was dat hij misschien wel naar Italië zou emigreren.
Dit nieuws ontplofte zo erg op het internet dat ook John van den Heuvel liet weten dat hij naar deze zaak zou gaan kijken.
Vervolgens werd er ook nog eens bekend gemaakt dat Marco tijdelijk helemaal stopt met zijn optredes en ook zijn tour die eraan zat te komen.

Marco Borsato reageert via zijn advocaten op de beschuldigingen

Marco heeft via zijn advocaten een officieel statement naar buiten gebracht, dat is het volgende:
„Reeds medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops’ Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes. Tot dusverre heeft hij geen aanleiding gezien om op deze roddel in het openbaar te reageren.
Gelet echter op de aanhoudende beschuldigingen en de toenemende aanvallen via en in de pers op zijn persoonlijke integriteit en reputatie, heeft het kantoor namens de heer Borsato recentelijk het Openbaar Ministerie benaderd met het verzoek om zelfstandig onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen.
Het verzochte onderzoek van het OM wordt door de heer Borsato afgewacht. Verdere mededelingen worden op dit moment niet gedaan.”
Dit is hoe dan ook een ontzettend zware periode aangezien hij nog eens eerder failliet is gegaan en nu ook zijn War Child campagne is stopgezet.

NET BINNEN

ruud gullit

Voetbalfans laaiend, gaan helemaal los over deze 3 Oranjefans

jun 17, 13:34

Nederland won gisteren 1-2 van Polen, maar op social media gaat het heel ergens anders over. Kijkers uit het buitenland reageren laaiend op drie Oranjefans die voor de dag kwamen als imitatie van Ruud...

memphis

Medium Liesbeth weet het zeker: zoveel goals gaat Memphis op dit EK maken

jun 17, 12:57

Het EK voetbal is begonnen en het Nederlands Elftal heeft de eerste wedstrijd direct met 1-2 gewonnen van Polen. Memphis Depay bakte er geen pepernoot van, maar volgens paragnost Liesbeth van Dijk gaa...

geldmaat

Contant geld pinnen niet meer gratis: dit bedrag ga je per opname aftikken

jun 17, 10:53

Anno 2024 zijn er steeds minder mensen die contant betalen, of flappen uit een automaat halen. Betalen met munt- en briefgeld is tegenwoordig een stuk minder populair dan afrekenen met een pinpas of m...

guus meeuwis concert

Concert Guus Meeuwis stilgelegd, publiek moet snel weg

jun 16, 20:53

Lichte paniek vanavond in het Philips-stadion. Het Groots met een zachte G-concert van Guus Meeuwis is vanavond kort stilgelegd en fans die op het veld van de Eindhovense club stonden, moesten het vel...