Marco Borsato gaat reageren op alle vermeende geruchten ‘op enig moment dat hem uitkomt,’ zo heeft hij gemeld aan RTL Boulevard. Hij zou zich ongepast hebben gedragen tegen minderjarige meisjes.

Maandenlange geruchten

De geruchten zijn niets nieuws. Er gaan al maanden zulke verhalen rond over de zanger. Het YouTube kanaal RoddelPraat bracht deze geruchten voor het eerst naar buiten. Ze meldden dat de zanger zich ongepast had gedragen tegenover meisjes van de leeftijden 13 en 15 jaar oud.

BEKIJK OOK:  Johnny de Mol blundert tijdens uitzending HLF8 – “Ehhhhh”

Vanaf dat moment is er niks meer vernomen van Marco, tot vandaag. Hij heeft tegenover RTL Boulevard verklaard: “Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen.”

Opmerkelijk is, is dat het programma niks heeft gezegd over de aantijgingen. Het werd in het programma benoemd als ‘rumoer’: “De afgelopen weken is er veel rumoer rondom Marco Borsato. Zo is hij op het laatste moment ineens niet te zien in de kerstactie van War Child en hij werd beschuldigd van zeer ernstige feiten. Vandaag viel het ons op dat de radiozender 100% NL zijn muziek nog maar nauwelijks draait.”

BEKIJK OOK:  Eva Jinek naar bed geweest met Thierry Baudet? Deze comedian denkt van wel

Misdaadjournalist John van den Heuvel verklaarde wel dat er snel meer naar buiten komt over de geruchten. Zangcoach Mathilde Santing bracht onlangs nog naar buiten dat een aantal van haar jonge leerlingen nare ervaringen hebben gehad met Borsato.