Marieke Elsinga krijgt rapgroep achter zich aan: ''Jij moet uitkijken''

BNers
door Roland
woensdag, 27 maart 2024 om 11:57
marieke
Marieke Elsinga moet oppassen. De olijke radiotante maakte verleden week een misplaatste grap over het overlijden van Def Rhymz. Dat is haar ontzettend duur komen te staan. Yvonne Coldeweijer geloof niet dat Marieke spijt heeft van haar opmerking. En nu is er ook nog eens een videoboodschap opgedoken waarin haar wordt verteld dat ze moet 'uitkijken'.

Def Rhymz

Afgelopen weekend is ons een Nederlandse raplegende ontvallen. Def Rhymz mocht slechts 53 jaar worden en is overleden aan hartfalen. Binnen de artiestenwereld is dat ontzettend hard aangekomen. Def was erg geliefd bij het grote publiek.
Op de radio vroeg Marieke Elsinga zich af of Defs nummer 'Schudden', en dan met name de passaga 'zak, zak, zak' gedraaid zou worden bij het laten dalen van de kist. Collega-dj Mattie Valk sprak Marieke meteen aan op deze respectloze opmerking. Marieke snapte het probleem niet zo. ''Je moet toch een geintje kunnen maken?''

'Deed ze bewust'

Een dag later besloot Marieke de grap opnieuw te maken. Volgens Yvonne Coldeweijer deed ze dat bewust om te provoceren. De juicekoningin gelooft helemaal niets van het excuus dat Marieke gisteren online zette. ''Ze was zich er zogenaamd niet van bewust? Ze deed het doelbewust!''
Ook bij RTL Boulevard walgen haar oud-collega's van Marieke. Luuk Ikink: ''Ze vloog uit de bocht. Het is echt een heel slechte grap. Een heel slechte timing ook.'' Vivienne van den Assem wijst er op dat Marieke de grap ook nog eens herhaalde.

Rapgroep boos

Luisteraars van Q-music hebben zich enorm gestoord aan de 'grap', terwijl ook een familielid van Def Rhymz reageerde onder een Instagrampost van Marieke.
En nu heeft ze een videoboodschap gekregen van Agosu Bomani, een lid van de voormalige rapgroep van Def, Supersonic Cru. In niet mis te verstane bewoordingen legt de rapper Marieke uit dat ze op moet passen. Deze boodschap zal er ongetwijfeld voor zorgen dat Marieke een tijdje niet zo lekker zo slapen.
De video kun je hieronder bekijken:

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19