Ongelofelijk: 'Thomas Berge laat kinderen volledig in de steek'

BNers
door Roland
woensdag, 05 juni 2024 om 11:39
thomas berge
Half maart besloot Thomas Berge zijn vriendin Elianne Zweipfenning te dumpen. Die laatste was daar erg verdrietig over en betichtte de zanger onder meer van vreemdgaan. Wie denkt dat het inmiddels rustig is, heeft het mis. Elianne doet weer een boekje open.

Twee kleine kinderen

Elianne Zweipfenning is meer dan 'slechts' een ex-vriendin. Ze is ook de moeder van twee kinderen die ze met Thomas heeft. De jongste werd in januari geboren.
Op verzoek van haar volgers deelt Elianne nu via Instagram hoe het met haar gaat. Men wil vooral graag weten hoe ze de zorg voor twee kleine kinderen kan combineren met haar baan. En daar wringt het, want volgens de blondine laat Thomas verstek gaan.

''Hij betaalt niks''

Elianne werkt zelf als content creator. ''Gelukkig kan ik veel vanuit huis opnemen of rondom huis.'' Ze kan ook zelf haar werkuren en tijden bepalen.
Maar dan komt het. ''Momenteel betaal ik alles zelf voor beide kinderen en mezelf natuurlijk.'' Thomas betaalt geen cent voor zijn kinderen en zorgt ook niet voor ze. En daar schrikken veel mensen van, want hoe kan het dat je niet omkijkt naar je kinderen?
elianne

Breuk

Toen de breuk tussen Elianne en Thomas Berge bekend werd gemaakt, reageerde eerstgenoemde hier enorm fel op. ''Met een pasgeboren baby en een kleintje van 14 maanden was een gebroken gezin nooit wat ik voor ogen had.''
''Ik stond altijd achter de gedachte 'in voor en tegenspoed', maar helaas is dit niet wederzijds gebleken'', zo tekende Zweipfenning op.

Ruzie

Vorige maand schijnt er een totale escalatie te hebben plaatsgevonden in de woning van Thomas. Hierbij is zelfs de politie opgeroepen.
Een bron liet aan Juicechannel weten dat Elianne klappen had gekregen van Thomas. Die ontkende dat in alle toonaarden en liet weten nooit een vrouw te zullen slaan.
Daarop reageerde Elianne weer. Ze meldde zich 'niet te herkennen' in de reactie van Thomas.

NET BINNEN

memphis

Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

jun 21, 11:46

Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen sco...

linda de mol

'Vieze Jeroentje' bedroog Linda met de dochter van DEZE zangeres

jun 21, 10:38

Vorige maand werd duidelijk dat het Openbaar Ministerie niet voldoende bewijs heeft kunnen vinden om Jeroen Rietbergen, in de volksmond bekend als 'Vieze Jeroentje' voor de rechter te brengen. Toch bl...

pexels olly 3812749

Tropische hitte onderweg: het wordt nog heter dan gedacht

jun 21, 10:12

Heerlijk nieuws op deze vrijdagochtend. Het heeft het namelijk alle schijn van dat de zomer op losbarsten staat. Eerst moeten we vandaag nog even door wat buien en onweer heen, maar daarna kan het viz...

fans

Het doek is gevallen: Vitesse verdwijnt na 132 jaar

jun 20, 21:28

Verwoestend nieuws voor supporters van de Arnhemse voetbalclub VItesse. Volgens Voetbal International zal de KNVB aanstaande maandag de proflicentie intrekken. Dit heeft catastrofale gevolgen, want na...