Peter geeft zeer zorgwekkende update over Mark

BNers
door Roland
vrijdag, 05 juli 2024 om 8:09
mark gillis
Het gaat niet goed met Mark Gillis. De zoon van vakantieparkenbaas Peter Gillis werd in de nacht van 28 op 29 juni naar de SEH (spoedeisende hulp) in het ziekenhuis gebracht. Eerst werd gedacht dat hij griep had, maar het is veel erger.

Mark Gillis ic

Gisteren liet Peter aan RTL Boulevard weten dat zijn zoon met een ernstige longontsteking kampt. Het is nog niet bekend welk virus of welke bacterie hem te grazen heeft genomen.
Vader Peter heeft inmiddels een kleine update wereldkundig gemaakt. Zijn zoon was er zo slecht aan toe dat Mark direct is overgebracht naar de intensive care. Daar ging het nog verder bergafwaarts, waardoor artsen hem in kunstmatige coma hebben gebracht.
Dit is een zeer ingrijpende wijze om het lichaam van Mark de kans te geven te herstellen en te reageren op de antibiotica.

Nog steeds in coma

Inmiddels is de situatie nog altijd zorgwekkend. Medici hebben nog steeds geen idee wat de oorzaak is van de plotselinge longontsteking bij Mark.
Iemand is coma brengen is zogezegd zeer ingrijpend en daar staat een lange herstelperiode voor. Peter liet gisteren los dat zijn 28-jarige zoon vecht voor zijn leven. Ontzettend verdrietig natuurlijk en we hopen dat hij hier weer bovenop komt.
“We hopen op een spoedig herstel, maar op dit moment is de situatie nog steeds kritiek'' aldus Peter die gister vroeg om rust.

NET BINNEN

maik de boer

Vriend Maik de Boer blijkt al maanden geleden te zijn overleden

jul 22, 21:04

Een opmerkelijk bericht van Maik de Boer. De stylist heeft vandaag een droevig bericht gedeeld. Hij is er vandaag achter gekomen dat een van zijn beste vrienden al maanden geleden overleden is. Dat wi...

mark gillis

Familie Gillis deelt langverwacht nieuws over Mark

jul 22, 19:42

De familie Gillis heeft vandaag een belangrijke update gegeven over de situatie van Mark. Tegen Shownieuws vertellen ze dat Mark de intensive care eindelijk heeft mogen verlaten. En dat is erg goed ni...

amalia

Officieel: dit is de nieuwe vriend van Amalia en hij is een hele bekende

jul 22, 15:07

Prinses Amalia is aan de man. Meerdere Europese tijdschriften zijn het roerend met elkaar eens: de Nederlandse kroonprins vormt een koppel met een bekende prins van 26 jaar oud. De twee werden al een...

kaars

Dochter (25) van wereldberoemde artiest plots overleden

jul 22, 14:26

Een verdrietig bericht. Lucy-Bleu Knight, de 25-jarige stiefdochter van de wereldberoemde gitarist Slash (58) is vorige week plotseling overleden. Dat heeft Slash, echte naam Saul Hudson, middels een...