Peter Gillis deelt foto met nieuwe vrouw: ''Lekker hatseflatsen''

BNers
door Roland
woensdag, 03 mei 2023 om 16:54
Peter6
Het lijkt erop dat Peter Gillis een nieuwe vriendin heeft gevonden. Hij ligt namelijk met een vrouw in bed en dat is geen gewoon bed. Het gaat om het bed van zijn fonkelnieuw camper Camper Concorde Charisma, die Peter zelfs de 'Rolls Royce' onder de campers noemt.

Nieuwe vrouw

In heel televisiekijkend Nederland is het natuurlijk allang bekend dat er weer een nieuw seizoen van Massa is Kassa aan zit te komen. En de multimiljonair gaat dat groots aanpakken. Om die reden heeft hij zichzelf een schitterende camper cadeau gedaan. Het mag wat kosten.
Maar de camper is natuurlijk niet compleet zonder een mooie vrouw. Hij laat de wagen dan ook niet zomaar zien en gaat direct met een nieuwe vrouw op bed liggen. Op Instagram deelt Peter twee foto's. Op foto nummertje een is de camper te zien. Op de achterkant staat levensgroot het hoofd van 'de baas'. Op de tweede foto ligt hij met een vrouw in bed. Is dat de vervanger van Nicolleke?

Scharrel?

Het zou natuurlijk zomaar kunnen, maar nu blijkt hij een mooie deal te hebben gesloten met de vrouw in kwestie. Zij is leverancier van het beddengoed in de camper. Voor een leuke foto krijgt Peter gratis beddengoed en dat laat de miljonair zich natuurlijk niet twee keer vertellen.
Aan de andere kant: met Peter weet je het natuurlijk nooit. Zoals Roddelpraat opmerkt, zou het ook gewoon kunnen dat deze vrouw 'een scharreltje' is van de realityster, of dat zij inderdaad de zijn nieuwe vriendin is. Als dit zo blijkt te zijn, dan gaan we dat inderdaad zien in Massa is Kassa. Of we horen het natuurlijk in een eerder stadium van de juicekanalen. En dan weten jullie het ook ;)

NET BINNEN

sneeuw

Ongenadige buien trekken over het land: hier gaat het straks sneeuwen

apr 20, 8:47
nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38