Peter Gillis emotioneel: ''Sorry dat ik heb gelogen''

BNers
doorRolandvrijdag, 05 augustus 2022 at 8:52
Peter Gillis emotioneel: ''Sorry dat ik heb gelogen''
Na alles eerst stellig te hebben ontkend, gaven Peter Gillis en Nicol eergisteren toch maar toe dat er een 'icident' in persoonlijke kring heeft plaatsgevonden. Volgens Gillis' advocaat Ton van de Biezenbos 'betreuren' zijn cliënten het voorval. Maar nu laat ook de hoofdpersoon van zich horen.
Aan De Telegraaf laat de Massa is Kassa-ster weten ''ontzettend veel spijt'' te hebben van zijn leugens over het incident. Peter vindt dat hij de situatie ''niet goed'' heeft aangepakt.

Hart van goud

Als reden voor het ontkennen, voert Peter 'paniek en hectiek' aan die wordt gecreëerd in de media. Hij dacht daarom dat ontkennen in dit geval het beste zou zijn. Hoewel dat dus volledig averechts heeft gewerkt wil Gillis graag benadrukken dat hij een aardige man is en ''een hart van goud'' heeft.
Peter Gillis emotioneel: ''Sorry dat ik heb gelogen''

Ook leugens richting Talpa

Maar ook tegen 'werkgever' Talpa heeft Peter het gehele voorval ontkend. En daar is zenderbaas John de Mol niet van gediend. Peter heeft inmiddels excuses aangeboden en die lijken te zijn geaccepteerd.
Wat er nu precies gebeurd is? Gillis zegt dat ''het echte verhaal ooit naar buiten gaat komen''. Dat is echter pas mogelijk nadat Nicol met de rechter-commissaris heeft gesproken.
0 Reacties