Peter Gillis geeft 'incident met Nicol in privésfeer' toe

BNers
doorRolanddinsdag, 02 augustus 2022 at 19:41
Peter Gillis geeft 'incident met Nicol in privésfeer' toe
Peter Gillis en zijn Nicol hebben toegegeven dat Peter onlangs is gearresteerd naar aanleiding van een incident dat plaats heeft gevonden tussen de twee. Daarop heeft Talpa besloten om ook te reageren.
Volgens een woordvoerder van de zendergroep die de familie Gillis volgt voor de populaire serie Massa is Kassa, zit Talpa er bovenop en volgt het alle ontwikkelingen rondom de zaak. Ondanks dat Peter inmiddels heeft toegegeven dat er een incident in privésfeer heeft plaatsgevonden, wil Talpa liever niet speculeren.
''Pas als Nicol deze maand een verklaring gaat afleggen bij de rechter-commissaris weten we meer. Laten we vooral voorzichting zijn in op voorhand oordelen.''

Geen aangifte

Ton van den Biezenbos is advocaat van Peter en Nicol en bevestigd dat er inderdaad 'een incident'' is voorgevallen tussen Peter Gillis en Nicol. Volgens de raadsman betreuren zijn cliënten dat er in mei dit jaar iets in privésfeer is gebeurd, waardoor de heer Gillis naar het politiebureau moest worden overgebracht.
Van den Biezenbos wil echter benadrukken dat er geen aangifte is gedaan. Hij vindt het daarom jammer dat het Openbaar Ministerie over wil gaan tot strafvervolging. De advocaat noemt dat ''tegen de wil van alle betrokkenen in.''
"Op verzoek van de verdediging dient er eerst meer duidelijkheid te komen door het horen van een getuige. Het verzoek daartoe is al ingewilligd door de rechtbank. De zaak zal daarom op 12 augustus niet inhoudelijk worden behandeld. Wanneer het komt tot een nieuwe zitting is nog niet bekend."
Eerder ontkenden Peter en Nicol alles, zelfs de arrestatie, met klem.
0 Reacties