Peter Gillis reageert op bericht dat Mark het niet zal redden

BNers
door Roland
maandag, 08 juli 2024 om 10:23
mark gillis
Het gaat niet goed met Mark Gillis. De realityster en zoon van Peter Gillis ligt al een week in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Op internet circuleren echter heftige en onjuiste berichten, waarin vermeld wordt dat Mark 'niet meer wakker zal worden'. Peter reageert.

Mark Gillis

Vorige week bracht Peter het nieuws dat zijn zoon Mark met spoed naar het ziekenhuis was gebracht. Nadat hij eerst op de spoedeisende hulp lag, werd dat al snel de IC.
Daar verslechterde zijn toestand, waarop artsen besloten hebben om Mark in coma te brengen. Dit zorgt ervoor dat het lichaam rust krijgt. Volgens Peter was de situatie kritiek, en 'vecht Mark voor zijn leven'. Ontzettend erg natuurlijk.

Valse berichten

Op internet zijn er nu een paar websites die valse informatie de wereld inslingeren. En dit zijn kwalijke teksten. Zo wordt er onder meer geschreven dat Mark 'ieder moment kan overlijden'.
Ook is er een artikel geschreven waarin staat dat de artsen Mark niet meer wakker kunnen krijgen uit coma en dat de artsen aangegeven zouden hebben dat Mark het 'waarschijnlijk niet gaat redden'. Dit betreft verzinsels, die dus onjuist zijn.
Het kanaal Reality.FBI heeft navraag gedaan bij de betrokkenen. ''Zij zeggen dat er niets van waar is.'' Vandaag zal Peter overigens met een update komen.
Het is nog niet bekend of Peter juridische stappen gaat ondernemen tegen de websites die dit over zijn zoon hebben geschreven, maar dat het er keihard inhakt bij de familie moge duidelijk zijn. Het gaat tenslotte wel over hun dierbare.
Laten we hopen dat de update van Peter goed nieuws bevat 🙏 Deel dit bericht, zodat meer mensen zien dat de informatie over Mark niet klopt.

NET BINNEN

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...