Peter Gillis zet Talpa voor het blok en wil meer geld zien

BNers
door Roland
maandag, 01 januari 2024 om 11:34
gillisz
Peter Gillis dook gisteren op in de eindejaarspodcast van PowNed. Hierin liet hij zich ontglippen in gesprek te zijn met Talpa, over een nieuw seizoen van zijn real-lifesoap Massa is Kassa. Hij wil hier echter een pak geld voor zien van John de Mol.

Peter negatief in de media

Peter is het afgelopen jaar natuurlijk veelvuldig negatief in het nieuws geweest. De vakantieparkenmiljonair is betrokken bij talloze zaken die zijn reputatie niet bepaald ten goede komen. Dat varieert van ruzies met enkele gemeenten, tot sluitingen van parken.
Ook was er natuurlijk de heisa met zijn ex-vriendin Nicol Kremers. De twee stonden zelfs tegenover elkaar in de rechtbank inzake een vaststellingsovereenkomst. De twee spraken bij het verbreken van hun relatie af dat ze in de media niet negatief over elkaar zouden zijn. Nicol hield zich daar niet aan en Peter eiste daarop een som van meer dan een miljoen.

Talpa

En dan is er natuurlijk nog de mishandelingszaak waar Peter zich binnenkort voor zal moeten verantwoorden bij de rechter. Zijn ex-vriendin beweert dat ze tien keer als boksbal heeft moeten fungeren en stuurde eerder foto's naar Patty Brard waaruit zou moeten blijken wat Peter haar heeft aangedaan.
Enfin, Talpa heeft een aantal maanden geleden het standpunt ingenomen een einde van Massa is Kassa op tv pas te overwegen bij een eventuele veroordeling. In de podcast van gisteren laat Peter weten dat alle zakelijke ellende waar hij nu doorheen gaat, geen invloed heeft op een eventueel nieuw seizoen van Massa is Kassa.

Flink geld

Peter wil dus wel een nieuw seizoen, maar is niet van plan om zichzelf in de aanbieding te gooien. Sterker nog, hij wil 'vooral over de financiële beloning' in gesprek met John de Mol en consorten. Hij wil dus flink geld zien voor een nieuw seizoen.
Wanneer alle rechtszaken achter hem liggen en hij weer in rustig vaarwater zit, gaat hij ook een boek schrijven over het ondernemerschap. Dat zal gaan over alle zaken waar je als ondernemer tegenaan kunt lopen. Peter is van mening dat het een 'bestseller' zal worden.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19