Peter vraagt Wendy ten huwelijk en zet de beelden online

BNers
door Roland
maandag, 01 april 2024 om 21:06
peter gillis en wendy
De geruchten dat Peter Gillis en Wendy al een tijdje verloofd zouden zijn, deden al een tijdje de ronde. Het was alleen even wachten op bevestiging. En voila, die is er nu gekomen. Peter is erin geslaagd op een knie te gaan zitten en wil Wendy als zijn vrouw.

Peter en Wendy gaan trouwen

Dat nieuws delen de twee op Instagram. Op een foto is te zien hoe Peter op een knie zit. Wat hij precies vraagt wordt niet duidelijk, maar Wendy schrijft er een zoetsappige tekst bij. ''OMG...Zo onverwacht en nooit gedacht, zo gelukkig met jou.''
Veel mensen denken dat de twee hun lolbroek aan hebben getrokken. Het is vandaag immers 1 april. Onder de foto verschijnen meerdere reacties van mensen die er geen jota van geloven. Wie interesse heeft in de mening van deze bescheiden redacteur: welke vent vraagt zijn vriendin nou ten huwelijk in een hamburger-restaurant?
Op de achtergrond is namelijk een bord te zien waarop 'Veggie Cajun Burger' staat. Het is moeilijk te begrijpen dat een miljonair van het kaliber Peter Gillis geen mooiere locatie heeft kunnen bedenken. Maar goed, het gaat natuurlijk niet altijd om pracht en praal.
Enfin, mochten Peter en Wendy echt in het huwelijksbootje stappen dan feliciteren wij hen daar natuurlijk mee. En anders is het een slechte grap. Wat denk jij?

Poll

Fik in Prinsenmeer

Eergisteren kreeg Peter slecht nieuws. Hij kreeg een belletje van de brandweer dat er brand was uitgebroken op park Prinsenmeer. Hij is toen vanuit Ommel, zo'n 50 kilometer verderop, direct ter plaatse gegaan. Er was veel schade.
Onder meer een chalet en twee voertuigen zijn verloren gegaan. Twee andere vakantiehuisjes hebben flinke schade opgelopen. Met de brandveiligheid was het in Prinsenmeer niet al te best gesteld. De gemeente wilde dat hij dat voor afgelopen november in orde maakte.
Helaas is het nooit zover gekomen. In december besloot de gemeente om de deuren van Prinsenmeer in het slot te gooien.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19