Sarah van Soelen heeft een nieuwe vriend en die is bekend van tv

BNers
door Roland
zaterdag, 09 maart 2024 om 16:42
sarahvansoelen
Sarah van Soelen is opnieuw gelukkig in de liefde. De kortstondige ex-vriendin van André Hazes jr. heeft zowaar een 'tv-ster' om haar poezelige vingertjes weten te wikkelen. Volgens het juicekanaal Reality.FBI zijn Sarah en haar vriendje al een paar maanden bezig.

Sarah van Soelen

Sarah van Soelen werd bij het grote publiek natuurlijk bekend als het (ex) vriendinnetje van André Hazes. De twee hadden een kortstondige verhouding, waarbij grote plannen werden gemaakt zoals een huis kopen. Dat gebeurde uiteindelijk niet.
Eind 2021 gingen de twee na een paar maanden alweer uit elkaar. André ging terug naar Monique, naar een afkickkliniek en weer naar Monique. Voor Sarah waren de druiven zuur. In meerdere interviews blikte ze terug op een bliksemromance en haalde soms nog even uit naar de veel oudere Monique Westenberg.

Sarah van Soelen vriend

Maar goed, een nieuwe vriend voor Sarah van Soelen dus. Het is ook al bekend om wie het gaat, namelijk ene Mike (of Michael) uit het Limburgse Roermond. Wanneer je de foto ziet zou je kunnen denken: hee, die knakker komt me bekend voor.
Helemaal juist, want 'Mike' heeft namelijk meegedaan aan Temptation Island. Niet recent, maar in 2004. Hij deed toen mee als verleider. Iemand die al eerder met hem op date is geweest, laat aan Reality.FBI weten dat Mike toen zijn blouse wilde uittrekken zonder dat daarom gevraagd werd.
Sarahsoel dus weer aan de vent! Reality.FBI heeft aan haar gevraagd of het klopt en ze bevestigt dat ze hem inderdaad kent, maar dat er verder niets speelt. Sure. Afgelopen weekend werden ze samen gezien in Cafe in the city in Rotterdam, waar Mart Hoogkamer optrad.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19