Vreselijk nieuws: Presentator Luuk Dresen (27) overleden

BNers
doorshowbladmaandag, 27 juni 2022 at 10:15
Vreselijk nieuws: Presentator Luuk Dresen (27) overleden
Podcastmaker en presentator Luuk Dresen is overleden. De jonge creatieveling is maar 27 jaar oud geworden. Het vreselijke nieuws is gedeeld op zijn Instagram-pagina.

Instagram-bericht

Op zijn pagina werd er een post gedeeld met het volgende bericht: "In de ochtend van zondag 26 juni 2022 is presentator en programmamaker Luuk Dresen op 27-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Amsterdam."
"Luuk was enorm getalenteerd en zat vol ideeën en plannen. Een echte creatieveling die aan het begin stond van een veelbelovende carrière in de Nederlandse media, met een onlangs afgeronde master in Communicatiewetenschap."
"Luuk’s naam ging rond op diverse redacties, bij programmamakers en producenten, want hij was vlijmscherp en wist met zijn kennis zware kost met de nodige luchtigheid te brengen. Hierdoor kon hij een breed publiek aanspreken. Hij wilde niks liever dan dat. Zijn droom om anderen te vermaken, raken en inspireren is abrupt tot een einde gekomen."
"De opmerking 'dan doe ik het zelf wel' maakte hem een multitasker. Zijn doorzettingsvermogen was ongekend en zijn werkethiek ongeremd. Zijn onuitputtelijke enthousiasme werkte aanstekelijk op iedereen. Luuk was er altijd voor anderen en zo zullen we hem herinneren."

Bekende Nederlanders uiten hun verdriet

Ook onder bekende Nederlanders waren erg te spreken over de creatieve Luuk. Op zijn Instagram-pagina stromen de berichten binnen van mensen die hem ongelooflijk zullen missen, waaronder Chantal Janzen en NPO-ster Daan Boom hebben hun condoleances geuit. Hij stond bekend als een groot talent in de televisiewereld, en zal gemist worden.
0 Reacties