'Yolanthe gaat verder met een vrouw en dat is een hele bekende'

BNers
door Roland
maandag, 06 mei 2024 om 18:13
yolanthe cabau
Yolanthe Cabau leek voor eeuwig single te zullen blijven na de breuk met Wesley Sneijder. Nu lijkt er toch verandering in te zijn gekomen. Via Instagram deelt 'Yo' een aantal zoetsappige kiekjes waarop ze samen met een vrouw poseert. Heeft ze een vriendin?

Al jarenlang single

In maart 2019 werd duidelijk dat Yolanthe en Wesley Sneijder uit elkaar gingen. Dit nadat de oud-topvoetballer was vreemdgegaan.
Sindsdien heeft Yolanthe, die zelf vreemdging met Sneijder terwijl ze nog een relatie met Jan Smit had, geen nieuwe liefde meer in haar leven gehad. Nu lijkt daar toch echt verandering in te zijn gekomen. Op Instagram zien we een paar leuke foto's.
Yolanthe pakt hierop onder meer de hand vast van een vrouw, die Molly Hatchcock blijkt te heten. Volgens de doorgaans goed ingevoerde website DitjesenDatjes lijkt er meer te spelen dan alleen een vriendschap, omdat Yolanthe als bijschrijft 'I Love You' en daarbij een hartje heeft geplaatst.

Open minded

In een eerder stadium gingen er al geruchten dat Yolanthe samen was met Jasmina Stoffels. Daar deelde ze destijds ook volop foto's romantische plaatjes van.
Geconfronteerd met de vraag of ze een koppeltje waren, bleef Yolanthe ontkennen. Jasmina zou haar beste vriendin zijn. Toch apart, want Jasmina is al maanden niet meer verschenen op haar Instagram-account. Zou het dan toch?
We weten in elk geval dat Yolanthe open minded is. Toen ze nog een relatie had met Jan Smit, stond ze open voor een triootje met een andere vrouw erbij.
In een interview met het blad Grazia onthulde ze het ook al eens met een vrouw gedaan te hebben. ''Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest'', zo onthulde ze toen.
Enfin, de geruchtenmolen draait op volle toeren. Yolanthe en Molly vormen wat ons betreft in ieder geval een prachtig koppel ;)

NET BINNEN

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...

gover meit en joost klein

EBU geeft eindelijk opheldering over diskwalificatie Joost Klein, AVROTROS laaiend

mei 19, 11:10

De EBU (European Broadcasting Union) heeft weer iets meer losgelaten over het diskwalificeren van Joost Klein bij Eurovisie. En dat maakt de tongen los. De AVROTROS is laaiend en is voornemens om bezw...