Yolanthe reageert op piepjonge nieuwe vriendin van Wesley Sneijder

BNers
door Roland
dinsdag, 11 juni 2024 om 13:27
wesley sneijder
Wesley Sneijder heeft het al maandenlang hartstikke gezellig met de 22-jarige Romy Lukassen. En dat mogen de twee natuurlijk helemaal zelf weten. Yolanthe Cabau, de ex van Wesley, heeft nu via Instagram gereageerd op het koppel.

Wesley Sneijder vriendin

Okee, officieel is Wesley Sneijder vrijgezel. Hij hoopt al jarenlang dat Yolanthe hem weer in genade aanneemt nadat hij was vreemdgegaan.
Hoewel Yolanthe een goede band met de oud-voetballer heeft, zit een relatie er niet meer in. Dan kun je blijven hopen, of gewoon verder kijken. Dat laatste heeft Wesley overduidelijk gedaan. In augustus 2023 werd hij voor het eerst gezien met Romy Lukassen.
Dat kwam doordat Romy een foto op Instagram zette. In de weerkaatsing van de zonnebril die ze ophad, was Wesley te zien.
Twee weken geleden waren ze samen in Turkije. Romy ging daar 'toevallig' winkelen, terwijl Wesley naar zijn oude club Galatasaray ging. Daarna werden ze samen gezien bij een barbeque. Je ziet het: de toevalligheden volgen elkaar snel op.
Enfin, eergisteren mocht Sneijder 40 kaarsjes uitblazen. En waar vierde hij zijn verjaardag? Bij de familie van Romy.

Yolanthe reageert

Dat de twee de datefase allang voor bij zijn, is dan ook geen verrassing meer. De bevestiging van de relatie is echter nog steeds niet gekomen.
En nu heeft Yolanthe ook nog eens gereageerd. Niet in woorden, maar soms zeggen acties veel meer dan wat woorden.
Het juicekanaal Reality.FBI heeft namelijk ontdekt dat Yolanthe de nieuwe vriendin van Wesley is gaan volgen op Instagram. En dat is natuurlijk niet zomaar.

Yolanthe nieuwe partner?

Overigens dachten veel mensen recent ook dat Yolanthe een nieuwe parter had gevonden in de persoon van een dame.
Via Instagram deelde Yolanthe een aantal zoetsappige kiekjes met teksten als ''all or nothing''. Of ze nu echt een nieuwe liefde heeft, is niet bekend.

NET BINNEN

maan

Doek valt voor Maan: ''Dit is het einde van haar carrière''

jul 19, 20:00

Maan de Steenwinkel is een paar jaar enorm succesvol geweest. Tot een jaar geleden kwam elk lied dat ze uitbracht in de hitparade. Maar nu ziet Maan alle alarmbellen afgaan. ''Haar carrière is echt vo...

mark

Peter komt met zorgwekkende update over Mark

jul 19, 19:23

De familie Gillis heeft een zorgwekkende update gegeven over de situatie van Mark, die sinds eind vorige maand op de intensive care ligt. In het bericht wordt onder meer aangegeven dat de laatste dage...

onweer

Vandaag tropische hitte, maar morgen gaat het helemaal los

jul 19, 12:20

Het Koninklijk Nederlands Meetinstituut (KNMI) heeft code geel afgegeven in verband met heftig noodweer morgenmiddag- en avond. Inwoners van vier provincies moeten zich opmaken voor zwaar onweer, fell...

rene bb

Rene verklapt uitkomst van B&B Vol Liefde, RTL reageert en grijpt in

jul 19, 9:14

RTL heeft gereageerd op de uitspraken van René, die eergisteren via Facebook de uitkomst van zijn B&B Vol Liefde-avontuur wereldkundig maakte. Hij meldde een andere vrouw gevonden te hebben, en dat is...