Yolanthe reageert op piepjonge nieuwe vriendin van Wesley Sneijder

BNers
door Roland
dinsdag, 11 juni 2024 om 13:27
wesley sneijder
Wesley Sneijder heeft het al maandenlang hartstikke gezellig met de 22-jarige Romy Lukassen. En dat mogen de twee natuurlijk helemaal zelf weten. Yolanthe Cabau, de ex van Wesley, heeft nu via Instagram gereageerd op het koppel.

Wesley Sneijder vriendin

Okee, officieel is Wesley Sneijder vrijgezel. Hij hoopt al jarenlang dat Yolanthe hem weer in genade aanneemt nadat hij was vreemdgegaan.
Hoewel Yolanthe een goede band met de oud-voetballer heeft, zit een relatie er niet meer in. Dan kun je blijven hopen, of gewoon verder kijken. Dat laatste heeft Wesley overduidelijk gedaan. In augustus 2023 werd hij voor het eerst gezien met Romy Lukassen.
Dat kwam doordat Romy een foto op Instagram zette. In de weerkaatsing van de zonnebril die ze ophad, was Wesley te zien.
Twee weken geleden waren ze samen in Turkije. Romy ging daar 'toevallig' winkelen, terwijl Wesley naar zijn oude club Galatasaray ging. Daarna werden ze samen gezien bij een barbeque. Je ziet het: de toevalligheden volgen elkaar snel op.
Enfin, eergisteren mocht Sneijder 40 kaarsjes uitblazen. En waar vierde hij zijn verjaardag? Bij de familie van Romy.

Yolanthe reageert

Dat de twee de datefase allang voor bij zijn, is dan ook geen verrassing meer. De bevestiging van de relatie is echter nog steeds niet gekomen.
En nu heeft Yolanthe ook nog eens gereageerd. Niet in woorden, maar soms zeggen acties veel meer dan wat woorden.
Het juicekanaal Reality.FBI heeft namelijk ontdekt dat Yolanthe de nieuwe vriendin van Wesley is gaan volgen op Instagram. En dat is natuurlijk niet zomaar.

Yolanthe nieuwe partner?

Overigens dachten veel mensen recent ook dat Yolanthe een nieuwe parter had gevonden in de persoon van een dame.
Via Instagram deelde Yolanthe een aantal zoetsappige kiekjes met teksten als ''all or nothing''. Of ze nu echt een nieuwe liefde heeft, is niet bekend.

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...