Mike Tyson onwel geworden in vliegtuig: dit is wat we nu weten

Buitenland
door Roland
maandag, 27 mei 2024 om 17:28
mike tyson
Mike Tyson is onwel geworden op een vlucht van Miami naar Los Angeles. De 57-jarige bokslegende voelde zich een half uur voordat het vliegtuig aan de landing zou beginnen ineens niet lekker. Daarop ontstond er lichte paniek. Dat melden meerdere Amerikaanse media.
Mike Tyson, bijgenaamd Iron Mike, staat in juli weer in de boksring. Hier neemt hij het op tegen het vriendje van Jutta Leerdam, Jake Paul.

Mike Tyson onwel

Afgelopen zondag boardde Tyson een vlucht van Miami naar Los Angeles. De vlucht had twee uur vertraging door een probleem met de airconditioning.
Een half uur voor de landing, voelde de bokslegende zich plotseling niet lekker. Volgens de eerste berichten is dat te wijten aan een maagzweer. Via het communicatiesysteem werd direct gevraagd of er een dokter in het vliegtuig zat.
Een ooggetuige meldt dat de passagiers dat bericht ook op hun schermen te zien kregen. Er bleek niemand in het vliegtuig te zitten die medisch onderlegd was.
Toen het vliegtuig was geland, moest iedereen in het vliegtuig blijven zitten, zodat artsen naar binnen konden. Tyson heeft daarop ter plekke hulp gekregen.
Een woordvoerder vertelt aan Mirror Fighting dat de levende legende er inmiddels 'goed' aan toe is. Meer is er nog niet bekend.

Jake Paul

Op 20 juli staat Tyson in de ring tegenover YouTuber Jake Paul. Laatstgenoemde is de vriend van onze Jutta Leerdam en heeft veel zin om te vechten tegen Mike, die volgende maand alweer 58 jaar oud hoopt te worden.
Jake laat weten dat hij zich niet zal inhouden. De regels van het gevecht zijn iets aangepast. Er zal acht rondes van twee minuten worden gevochten.
In het AT&T Stadium komen 90.000 fans om naar het gevecht te kijken. Jake Paul wil Tyson 'vermoorden' en iedereen laten zien hoe goed hij is. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Poll

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...