Dave Roelvink (27) heeft samen met zijn vriendin Jazzlyn een zoontje gekregen en hun geluk kan niet op! Ze zijn in extase en hij besloot uiteraard dit heuglijke nieuws met Nederland te delen.

Hun jongetje is op 30-10-2021 geboren en ze hebben hun zoontje een wel heel speciale naam gegeven, namelijk Dean. Dean is een eerbetoon aan Dien, de overleden oma van Dave: “Vernoemd naar en eerbetoon aan me aller liefste omaatje (Dien) in de hemel 🙏🏻💙 wat zal je trots zijn daar boven💫 🙏🏻”, schreef Dave op Instagram met een foto van zijn vriendin en hun kers verse zoontje.

BEKIJK OOK:  Management van Lil Kleine smijt de deur dicht na kritische vragen

Ook benadrukt Dave hoeveel hij van zijn gezin houdt en hoe trots hij op zijn vriendin is: “Jazz je bent een kampioen ❤️ Hou van jullie.”

Kleine Jongen

En is nu inmiddels een aantal dagen geleden dat hun zoontje is gebeuren en daarom besloot Dave Dean alvast te introduceren aan een van zijn favoriete artiesten, André Hazes.

Hij speelt het nummer “Kleine Jongen” af op zijn televisie terwijl hij zijn zoontje vast heeft wat tot ontzettend schattige beelden heeft geleid:

BEKIJK OOK:  Op1 gast haalt vernietigend uit naar voorstander vuurwerkverbod – “Dikke bal gehakt”


Like it? Share with your friends!