De Bauers-kijkers in tranen: ''Dit ga je niet menen?''

Entertainment
door Roland
donderdag, 06 juni 2024 om 19:38
de bauers
Slecht nieuws voor trouwe kijkers van De Bauers. Het heeft er namelijk alle schijn van dat de realityserie geen vervolg krijgt. Dat nieuws wordt bevestigd door een woordvoerder van AVROTROS, die de productie van De Bauers dit jaar op zich had genomen.

De Bauers

Laten we eerlijk zijn: Nederland heeft in tijden niet zo'n leuke serie als De Bauers gehad. Elke aflevering werd massaal bekeken.
Tijdens de laatste aflevering stemden maar liefst 2,5 miljoen mensen af op Frans en de familie. Het zijn cijfers waar Peter Gillis alleen maar van kan dromen. Desalniettemin blijft John de Mol tot in den treurnis doorgaan met nieuwe seizoenen van Massa is Kassa.

Geen contrete plannen

De AVROTROS meldt nu dat er 'geen concrete plannen' op tafel liggen voor een vervolg van De Bauers. Eerst wil de omroep het afgelopen seizoen gaan evalueren.
En hoe zit het met de populaire familie zelf? Vorige week lieten zij tijdens een barbeque in Fijnaart weten dat ook zij 'nog niet bezig' zijn met een vervolg.
Frans noemde het 'niet vanzelfsprekend' dat er direct een nieuw seizoen zal komen. Tussen de meest recente en de voorgaande reeks zat namelijk ook twintig jaar.
De kinderen van Frans en Mariska, Jan en Frans jr. hebben ook laten weten dat er nog geen gesprekken zijn gevoerd over een vervolg. Wel wil de familie iedereen bedanken voor alle leuke reacties die er binnengekomen zijn.

Fans in tranen

Sommige fans zijn daadwerkelijk in tranen door het nieuws. Zij hadden gehoopt dat het tweede seizoen reeds in de maak zou zijn, en dat ze weer snel zouden kunnen genieten van nog meer afleveringen. Anyway, laten we hopen dat het alsnog gaat gebeuren.
Hoop jij ook op een vervolg? Geef Frans dan een hartje op Facebook!

Poll

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...