Hier zat iedereen op te wachten: dit is de vrouw die Joost bij Eurovisie aanklaagde

Entertainment
door Roland
zaterdag, 18 mei 2024 om 13:54
joost klein
Joost Klein zit met de gebakken peren na het debacle bij het Eurovisiesongfestival. Hij wordt verdacht van het bedreigen van een camervrouw. Hij zou een 'vuistbeweging' hebben gemaakt naar haar en daardoor is de ze zo geschrokken, dat de camera kapot is gegaan.

Joost Klein diskwalificatie

Het verhaal over wat er daadwerkelijk allemaal gebeurd is, is nog steeds niet boven water. Volgens AVROTROS zou Joost een 'dreigende beweging' hebben gemaakt.
De EBU, de organisatie achter het liedjesfestijn, kwam enkele dagen later met een verklaring waarin zij stelden dat de cameravrouw een andere versie van de feiten heeft. Zo zou Joost zijn vuist hebben gebald en is ze daar zo van geschrokken dat de camera viel en brak. De vrouw zou zichzelf daarna hebben gesneden aan een stukje glas.
De dag na het gebeuren wilde Joost graag repeteren, maar werd hij van het podium afgehaald en geschorst. De volgende ochtend kwam het hoge woord eruit. Joost werd gediskwalificeerd. En dat zorgde weer voor massale woede bij alles en iedereen.

Cameravrouw

De bewuste cameravrouw is tot dusver buiten schot gebleven. Veel mensen willen weten wie het nu eigenlijk is, maar de identiteit van de vrouw is een mysterie.
De website Loesoe.nl kopt nu groot: 'Dit is de cameravrouw die Joost Klein aanklaagde na het incident', om er snel aan toe te voegen dat de informatie afkomstig is van 'meerdere bronnen' die dat 'denken'. Lekker helder allemaal.
In een video die op TikTok geplaatst is, zie je hoe een vrouw wordt opgemaakt. Ze spreekt in het Hebreeuws en betuigt haar steun aan zangeres Eden Golan.
Ook vertelt ze nog iets over ontvoerde mensen, dat ''er geen moment is dat zij niet in ons hart, ons bloed en in onze ziel zijn.''
De video gaat momenteel overal rond en Keren, zoals de vrouw in het filmpje heet, heeft besloten de comments uit te zetten.

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...