KZK-kijkers gaan helemaal los: ''Dit is onmogelijk''

Entertainment
door Roland
maandag, 08 april 2024 om 22:00
koen en matthijs kzk
In de nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken (KZK) zoeken Koen en Matthijs een nieuwe woning. Ze wonen momenteel in België, maar willen graag terugkomen naar Nederland. Als het team een huis heeft gevonden, valt kijkers een bijzonder detail op.

Koen en Matthijs KZK

Koen en Matthijs hebben het twijfelen zo'n beetje uitgevonden. De twee willen dolgraag weer naar Nederland, maar zo simpel gaat dat niet. Om die reden schakelen ze het team van Kopen Zonder Kijken in. Juist wanneer de concessieklok bijna is afgelopen, komt Martijn met geweldig nieuws.
De eerste die hij verrast is Koen, die hij het heuglijke nieuws middels een kaartje mededeelt. Daar staat echter een nogal opmerkelijke tekst op. ''Prachtige feestdagen en een mooi 2023 in jullie nieuwe huis.'' Kijkers zijn met stomheid geslagen.
''2023? Is dit een oude aflevering?'' Op social media zijn de rapen weer gaar. Hieronder een kleine selectie van reacties op X:

Groot gemis

Recent maakte KZK-presentator Martijn Krabbé bekend dat er bij hem een vorm van kanker is ontdekt. Hij legt zijn werkzaamheden dan ook tijdelijk neer. Tegen De Telegraaf vertelt de huismakelaar Alex van Keulen dat hij geen idee heeft hoe het nu met Martijn gaat.
''Martijn is daar erg gesloten over, en dat mag ook. Het is natuurlijk echt een privésituatie. Dat moet hij met zijn naasten goed verwerken. Wij wensen hem met z'n allen veel sterkte, want we missen hem echt. Er is niemand die Martijn kan vervangen'', zo besluit Alex.

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...