MAFS-Gerben deelt naam en duidelijke foto van zijn nieuwe liefde

Entertainment
door Roland
dinsdag, 11 juni 2024 om 21:15
gerben
Het juicekanaal Reality.FBI deelde vanmiddag een foto, waarop te zien is hoe MAFS-Gerben het ontzettend gezellig heeft met een man in Gran Canaria. Niemand wist toen nog om wie het ging en wat de connectie is tussen de twee. Tot nu.

MAFS-Gerben vriend

Meestal zorgen juicekanalen er wel voor dat ze weten wat er ergens speelt. Dat gebeurt bijvoorbeeld door een foto, of video die 'spionnen' ze toesturen.
Ook in het geval van Gerben, die afgelopen seizoen meedeed aan Married At First Sight, was dat zo. De foto die werd gestuurd naar Reality.FBI was niet al te scherp. Er was dus niet goed te zien wie degene was waar Gerben innig stond te kussen.
En toen gebeurde er iets opmerkelijks. Cafe / bar De Hut besloot namelijk foto's online te zetten van de avond ervoor. En daar stonden niet alleen Gerben en zijn nieuwe lover op. Ook mede MAFS-deelnemer Jeffrey was er.

''Gezellig samen''

En ja, als de foto's door het cafe online worden gezet is er geen weg meer terug. Reality.FBI heeft Gerben dan ook om meer informatie gevraagd. En die heeft Gerben gegeven.
Gerben heeft niet alleen meer foto's verstrekt, die met zijn goedkeuring gedeeld mogen worden. Hij laat ook weten dat zijn nieuwe liefde Harmen heet.
''We hebben het erg gezellig samen en willen elkaar in Nederland nog beter leren kennen.'' Superleuk dus. Wij wensen Gerben en Harmen natuurlijk alle geluk toe!
Ben jij ook blij voor Gerben en Harmen? Geef dit bericht dat een hartje op Facebook!

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...