MAFS-Gerben heeft een nieuwe vriend en die komt bekend voor

BNers
door Roland
dinsdag, 11 juni 2024 om 12:02
gerben mafs
Heel mooi liefdesnieuws op deze druilerige dinsdagmiddag. Gerben, die je kunt kennen van zijn deelname aan het programma Married At First Sight (MAFS), lijkt een nieuwe vriend te hebben. En die komt bekend voor. Om wie gaat het hier precies?

MAFS-Gerben en Erik

Gerben werd bij MAFS gekoppeld aan Erik. Dat werd niet echt een succes, zullen we maar zeggen. Erik hield de arme Gerben continu aan het lijntje.
Erik werd daar door de 'experts' ook mee geconfronteerd en werd zelfs een toneelspeler genoemd. Dat snapte Erik niet zo goed en hij ontkende dat hij spelletjes speelde. Het is geen verrassing dat het huwelijk geen stand heeft gehouden.
Kijkers voelden massaal mee met Gerben, die eigenlijk gewoon op zoek was naar ware liefde. Inmiddels heeft hij een hele transformatie ondergaan.
Hij is maar liefst zeven kilo afgevallen en liet recent weten dat hij weer openstaat voor een nieuwe liefde. Dat lijkt nu gelukt. De realityster, want zo kunnen we hem best noemen, besloot enkele dagen geleden om er even tussenuit te gaan.

Nieuwe vriend?

Hij vertoeft momenteel in Gran Canaria, maar van lekker vakantie vieren in de anonimiteit is geen sprake. Een 'spion' heeft namelijk van heel dichtbij vastgelegd hoe Gerben zijn tong in de mond van een andere man propt.
Het kanaal Reality.FBI heeft de foto ontvangen en op Instagram geplaatst. De geruchten gaan dat het om een bekend persoon gaat, maar het beeld is niet scherp genoeg om te kunnen zien om wie het precies gaat. Zie jij het?
Of het Gerbens nieuwe vriend is, of wordt, is natuurlijk nog niet bekend. Het kan ook gaan om een avontuurtje voor een paar minuten, of voor een avond. Voor Gerben hopen we natuurlijk op liefdesgeluk, want dat verdient hij!
Enfin, het beeld kunnen we je natuurlijk niet onthouden. Onderstaand de foto:
gerben

NET BINNEN

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...

oranje

Oranjekijkers gaan helemaal los: ''Hij is nog irritanter dan Depay''

jun 21, 23:33

Gisteravond speelde Nederland het tweede duel in groep D. Tegen Frankrijk werd met 0-0 gelijkgespeeld, maar daar ging het na afloop niet bepaald over. Kijkers hebben zich gestoord aan het anti-voetbal...