Net binnen: Dit is waarom Joost Klein geschorst is

Entertainment
door Roland
vrijdag, 10 mei 2024 om 19:00
joost klein
De wereld is in rep en roer door de schorsing van Joost Klein op het Eurovisie Songfestival. Wat er gebeurd is, is nog altijd volslagen onduidelijk. Al komt de Zweedse omroep SVT nu met meer informatie over wat er aan de hand is.

Fysiek contact

De European Broadcasting Union (EBU) meldde vandaag dat er een onderzoek ingesteld is naar Joost. Hij kan daardoor (voorlopig) niet repeteren.
AVROTROS bevestigde het onderzoek, maar besloot om geen nadere uitleg te geven. Wellicht omdat ze deze niet hebben, of omdat ze de berichtgeving van het EBU willen afwachten. Wat er gebeurd is, is dus nog steeds niet duidelijk, al komt de Zweede omroep SVT met nieuws.
Zij melden dat het onderzoek betrekking heeft op het feit dat Joost 'fysiek' is geweest met een fotograaf. Het zou gaan om een vrouwelijke fotografe, die hij een klap zou hebben gegeven. Shownieuws heeft het bericht overgenomen.
Of dit echt is gebeurd, is onduidelijk. Men speculeert erop los. Maar er zit niets anders op dan af te wachten op de berichtgeving van de EBU.

Repeteren?

Ondertussen is het ook nog niet duidelijk of Joost vanavond nog mag repeteren. Als hij niet mee mag doen, mist hij de broodnodige jurypunten.
Wat in elk geval wel helder is, is dat deze zaak snel opgelost zal moeten worden. Anders zal het avontuur voor Joost ophouden.

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...