Nieuwe informatie opgedoken over gebeurtenis bij Eurovisie: ''Dus toch''

Entertainment
door Roland
dinsdag, 14 mei 2024 om 19:00
joost klein
Heel Nederland is momenteel in de ban van de nasleep van het Eurovisiesongfestival. En dat is ook goed te merken, want alle vaderlandse media zitten er bovenop. Weekblad Story meldt dat er nieuwe informatie is binnengekomen over het 'Joost-incident' achter de schermen.

Vuistbeweging

Story baseert zich hierbij op berichten die worden gedeeld door de Zweedse krant Aftonbladet. Die meldt dat Joost Klein zich flink misdragen heeft.
Hij zou een 'dreigende vuistbeweging' hebben gemaakt richting de vrouw, alsof hij haar fysiek wilde aanvallen. De krant meldt ook dat Joost zich na het voorval uitgebreid verontschuldigd heeft. Meermaals zelfs. Ook zou Klein veel spijt hebben van zijn acties.

Vrouw is gewondgeraakt

Volgens de Zweedse politie zou Joost hebben toegegeven dat hij inderdaad een dreigende beweging gemaakt heeft. Hij zou de vrouw echter met geen vinger hebben aangeraakt.
De vrouw is wel gewond geraakt. Dat is gebeurd nadat haar camera brak en ze zichzelf sneed. Bronnen stellen dat Joost zich agressiever gedroeg dan wat er beweerd wordt en dat mogelijk de oorzaak is dat de camera is gebroken.
Helaas zijn de bronnen anoniem, dus of we hier veel waarde aan kunnen hechten is de vraag. Wel duidelijk is dat Joost zich waarschijnlijk zal moeten verantwoorden voor de rechtbank.
Het onderzoek is namelijk afgerond, en de politie is ervan overtuigd dat het bewijs sluitend genoeg is om de zanger voor de rechter te brengen. De kans is groot dat het 'versneld' wordt afgehandeld. Dat komt dus omdat er geen bewijs meer vergaard hoeft te worden.

EBU staat achter besluit

Eerder vandaag werd bekend dat de EBU, de organisatie die Eurovisie organiseert, achter het besluit is blijven staan om Joost te diswalificeren. Het artikel hierover kun je hier lezen.

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...